Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Φιλελευθερισμός του Αλαφούζου

Πολλοί σανοφάγοι της ΝΔ διαβάζουν την Καθημερινή και βλέπουν τον ΣΚΑΙ του αλήτη Γιάννη Αλαφούζου, επειδή νομίζουν ότι εκεί θα διαβάσουν και θα δουν κριτική για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να θυμίσω ότι ο Αλαφούζος είναι εφοπλιστής, και άρα συνεργάζεται με τους Άραβες και τους Ιρανούς. Να θυμίσω ότι όταν γινόταν το φιάσκο με τις άδειες των καναλιών ο ΣΚΑΙ έτρεχε μια ψαρωτική καμπάνια της Qatar Airways. Να θυμίσω ότι ο Αλαφούζος έχει πρώτη μούρη τον Μπογδάνο, την Μπουσδούκου, την Αντωνοπούλου, την Παπαδημητρίου, τον Τσίμα, τον Παπαχελά, και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσετε τον Πάσχο Μανδραβέλη στην Καθημερινή να εξηγεί ότι φιλελευθερισμός σημαίνει να μπορεί κάποιος να καίει την Ελληνική σημαία, να έχεις ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ κλπ.

Στα πλαίσια της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα ο σοσιαλισμός ονομάστηκε “προοδευτισμός” και ο φιλελευθερισμός “συντηρητισμός”, και υπήρχαν οι προοδευτικοί και συντηρητικοί.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια πήραν και την λέξη “φιλελευθερισμός” για την κεντροαριστερά, και τώρα υπάρχουν οι φιλελεύθεροι (κεντροαριστερά) και οι συντηρητικοί, και οι προοδευτικοί (αριστερά) και οι συντηρητικοί.

Φιλελευθερισμός πλέον σημαίνει να έχεις ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ, το Μεξικό, την Κούβα και την Βενεζουέλα. Φιλελευθερισμός σημαίνει να υιοθετούν τα gay ζευγάρια παιδιά. Φιλελευθερισμός σημαίνει να μπορείς να καις την Ελληνική, την Αμερικανική, την Αγγλική σημαία κλπ. Φιλελευθερισμός σημαίνει να είσαι ένα Ισλαμολάγνο πουσταριό που καίει την Ελληνική σημαία.

Διαβάστε το άρθρο της εφημερίδα του αλήτη του Αλαφούζου.

“Ο ορφανός φιλελευθερισμός”, Δεκέμβριος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου