Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Η Εξαγωγή του Αντι-Αμερικανισμού από τις ΗΠΑ

Πολύ ωραίο άρθρο. Οι Αμερικανοί είναι ο μοναδικός λαός στον πλανήτη που βλέπει ταινίες στις οποίες ο κακός είναι οι Αμερικανοί. Στην Ρωσία και την Κίνα δεν διανοείται κανείς να γυρίσει ταινία όπου οι Ρώσοι οι Κινέζοι θα είναι οι κακοί της ταινίας.Στο Χόλιγουντ επίσης απαγορεύεται να παρουσιάζεις στις ταινίες Μουσουλμάνους τρομοκράτες, γιατί κινδυνεύεις να σε σύρουν οι αριστερές οργανώσεις στα δικαστήρια για προώθηση της Ισλαμοφοβίας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι Κινέζοι και οι Καταριανοί χρηματοδοτούν σκληρές αντι-Αμερικανικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν οι μεγάλοι Αμερικανοί και Βρετανοί αστέρες, και οι ταινίες αυτές κάνουν θραύση στην Ρωσία, την Κίνα και τις Μουσουλμανικές χώρες. Οι χώρες αυτές δεν χρειάζεται να δημιουργούν ταινίες αντιαμερικανικής προπαγάνδας στις χώρες τους, γιατί έχουν αγοράσει τις εταιρείες στο Χόλιγουντ.

Λόγω του σκληρού του αντι-Αμερικανισμού η δημοτικότητα του Χόλιγουντ μειώνεται όλο και περισσότερο στις ΗΠΑ, ενώ αντιθέτως αυξάνεται σταθερά στην Ευρώπη και την Ασία.

Να πω κι εγώ ότι αν έχετε προσέξει οι θολοκουλτουριαραίοι των Ελληνικών ΜΜΕ μιλάνε για Χόλιγουντ, Καλιφόρνια, LA κλπ και κολλάει το στόμα τους.

HOLLYWOOD’S LAST STAND”, Δεκέμβριος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου