Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ισλαμοφοβία

Ισλαμοφοβία

Σε όλη την Ευρώπη αριστερές οργανώσεις που φοράνε τον μανδύα των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και χρηματοδοτούνται από Ισλαμιστές, κυνηγάνε πολιτικούς και αρθρογράφους που τολμάνε να εκφραστούν ανοιχτά κατά των ανοιχτών συνόρων με το Ισλάμ.

Τελευταίο παράδειγμα ο δεξιός Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders, τον οποίο στην Ελλάδα οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες παρουσιάζουν ως ακροδεξιό. Τον Wilders οι οργανώσεις “υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” έσυραν στα δικαστήρια.

Ποιο ήταν το αδίκημα του? Ότι σε μία συγκέντρωση του κόμματος του ρώτησε τους υποστηρικτές του αν θέλουν περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς. Και όταν οι υποστηρικτές του απάντησαν “fewer, fewer”, τους απάντησε “αυτό θα κάνουμε”.

Στο μεταξύ ο τύπος αυτός προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Και τον έσυραν οι κομμουνιστές στα δικαστήρια, και το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι όντως ένοχος για υποδαύλιση των φυλετικών διακρίσεων, αλλά δεν τον καταδίκασε σε φυλακή κλπ. Ενώ ο τύπος δεν είπε να κάνουν κάτι στους Μουσουλμάνους της Ολλανδίας. Είπε απλά να μην έχει η Ολλανδία ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ.

Ο Wilders είναι ένας μόνο από τους πολλούς που σέρνουν στα δικαστήρια οι οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκους βάζουν τους δεξιούς και τους εθνικοσοσιαλιστές σε ένα καζάνι, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Wilders, ο Τραμπ, o Φιγιόν είναι δεξιοί, ενώ η Μαρίν Λε Πεν, ο Βίκτορ Ορμπάν, ο Πάνος Καμμένος κλπ είναι εθνικοσοσιαλιστές.

Μιλάμε για καμία σχέση οι μεν με τους δε. Κι όμως οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες του βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι ως “ακροδεξιούς”, ενώ οι πρώτοι είναι φιλελεύθεροι και οι δεύτεροι σοσιαλιστές. Στο θέμα των ανοιχτών συνόρων βέβαια με το Ισλάμ έχουν κάποιες κοινές θέσεις. Γι’αυτό όταν ακούτε τους Μπογδάνους και τις Μποσδούκες να αποκαλούν κάποιον ακροδεξιό θα πρέπει να ψάχνετε αν είναι φιλελεύθερος ή εθνικοσοσιαλιστής.

 "Geert Wilders, Dutch Far-Right Leader, Is Convicted of Inciting Discrimination", Νοέμβριος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου