Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Θείος Ντόναλντ VS Ομπάμα

Πήγε ο Χουσείν και έπεισε τους Κολομβιανούς να κάνουν ανακωχή μετά από 50 χρόνια με τους κομμουνιστές ναρκωτρομοκράτες της FARC, και ο θείος Ντόναλντ λέει ότι θα απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών.

Πήγε ο Χουσείν και άνοιξε τα σύνορα με την Κούβα, και ο θείος Ντόναλντ πανηγυρίζει στο twitter τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο.

Πήγε ο Χουσείν και έκανε την συμφωνία με το Ιράν, και ο θείος Ντόναλντ λέει ότι είναι η πιο ηλίθια συμφωνία που έχει γίνει ποτέ.

Πήγε ο Χουσείν και έκλεισε το μάτι στην Τουρκία, το Κατάρ και το Ιράν για να βάλουν την Μουσουλμανική αδελφότητα να ανατρέψει τον Αιγύπτιο δικτάτορα, και πιστό σύμμαχο των ΗΠΑ, Χόσνι Μουμπάρακ, και ο θείος Ντόναλντ λέει τι φανταστικός τύπος που είναι ο Σίσι που ανέτρεψε τον Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Έβαλε ο Χουσείν σκληρές οικονομικές κυρώσεις στην Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, και ο θείος Ντόναλντ λέει ότι η Ρωσία δεν είναι στην Ουκρανία.

Πήγε ο Χουσείν και έκανε την συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, και ο θείος Ντόναλντ είπε ότι η συμφωνία θα στοιχίσει στις ΗΠΑ 100 δις δολάρια και θα την σκίσει, και κατέρρευσαν οι μετοχές των πράσινων εταιρειών στο χρηματιστήριο.


Ποτέ η Αμερική δεν ήταν τόσο προδομένη και τόσο διχασμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου