Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ρωσία VS Κούβα

Στην Αμερική οι Κομμουνιστές και οι Ισλαμιστές συνεχίζουν τις εξεγέρσεις εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτές τις εξεγέρσεις χρηματοδοτούν το Καταρ, η Σαουδική Αραβία, η Κούβα, η Βενεζουέλα, και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Η Κούβα αμέσως μετά την νίκη του Τραμπ ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικών ασκήσεων. Βλέπε άρθρο Time.

Εικόνα


Η Κούβα χρηματοδοτείται από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας και από την κόκα της Κολομβίας. Πολύ σημαντικός όμως στρατιωτικός σύμμαχος της Κούβας είναι η Ρωσία. Όταν ο Τραμπ βγαίνει και λέει ότι θα σταματήσει την βοήθεια στους αντάρτες που χτυπάνε τον Άσαντ στην Συρία, περιμένει σε αντάλλαγμα η Ρωσία να τον βοηθήσει εναντίον όλων αυτών που θα προσπαθήσουν να γονατίσουν τις επιχειρήσεις του μέχρι να γίνει πρόεδρος. Οι Κομμουνιστές έχουν περικυκλώσει τις επιχειρήσεις του Τραμπ.

Εικόνα


Προφανώς οι Κομμουνιστές που κάνουν τις εξεγέρσεις λαμβάνουν και άφθονα χρήματα από το πράσινο λόμπι των ΗΠΑ, από τους Αμερικανούς επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους στην Κίνα, το Μεξικό, τον Περσικό Κόλπο κλπ, και από διάφορα άλλα λόμπι που πλήττονται από τον Τραμπ.

Αλλά όλοι αυτοί μπορούν να δώσουν μόνο χρήμα. Τους Κομμουνιστές στις ΗΠΑ τους οργανώνει η Κούβα και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν μυστικές υπηρεσίες, και τους χρηματοδοτούν και με χρήματα από το εμπόριο κόκας. Ο Τραμπ βγήκε ήδη και μίλησε για επαγγελματίες διαδηλωτές.

Βλέπετε και το Hollywood τι πόλεμο κάνει στον Τραμπ για να μην χάσει τον Εμίρη και τους άλλους χρηματοδότες, και μετά δεν μπορεί να φτιάχνει ταινίες για να μας ανεβάζει το επίπεδο.

Ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα, ο μεγάλος αυτός θεατρίνος, εμφανίζεται αγκαλιά με τον Τραμπ, όμως είναι μαζί με όλους αυτούς που ευλογούν τις εξεγέρσεις υπογείως.

Ο Τραμπ πρέπει από τώρα να δεσμευτεί για όλα αυτά που θα δώσει στην Ρωσία, ώστε να αρχίσουν οι Ρώσοι να τους μπατσίζουν όλους αυτούς που πολεμάνε τον Τραμπ, ακόμη και με πρόεδρο τον Ομπάμα.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι σε αντίποινα ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα μπορεί να επιτεθεί στην Ρωσία πριν το τέλος της θητείας του ώστε να εγκλωβίσει τον Τραμπ.

“Military Drills Have Been Announced in Cuba After Donald Trump’s Election Victory”, Νοέμβριος 2016
http://time.com/4565774/cuba-military-drills-trump-exercises/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου