Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ομπάμα VS Τραμπ (Reuters)

Πολύ ωραίο άρθρο του Reuters για την κόντρα Ομπάμα-Τραμπ, οι οποίοι μπροστά στην κάμερα δείχνουν φιλαράκια. Ενώ όλοι ξέρουν ότι δεν είνα καθόλου έτσι.

Το άρθρο αναφέρεται στην συμφωνία που έκανε ο Ομπάμα με την Κούβα και το Ιράν, αγνοώντας και εξοργίζοντας τους Ρεπουμπλικάνους, και γράφει ότι ο Τραμπ είναι πολύ πιθανό να κατεδαφίσει τις συμφωνίες του Ομπάμα με το Ιράν και την Κούβα.

Να θυμίσω εγώ ότι ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα πίεση την νέα αριστερή κυβέρνηση της Κολομβίας να κάνει ανακωχή με τους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC, οι οποίοι μαζί με την Βενεζουέλα, την Κούβα, την Νικαράγουα, την Χεζμπολάχ, το Ιράν και τα καρτέλ του Μεξικού βάζουν τόνους κόκας στις ΗΠΑ, και ξεσηκώνουν τους μαύρους κομμουνιστές της Black Lives Matter, και όχι μόνο.

Το άρθρο γράφει επίσης ότι ο Ομπάμα έκανε πιο δύσκολο για τον Αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιεί χτυπήματα με drones εναντίον τρομοκρατών, κάτι που θέλει επίσης να ανατρέψει ο Τραμπ, ο οποίος πιστεύει σε έναν ισχυρό Αμερικανικό στρατό.

“Trump could easily erase much of Obama's foreign policy legacy”, Νοέμβριος 2016
http://www.reuters.com/article/us-usa-election-obama-foreignpolicy-idUSKBN1352UE?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=US%20Reuters%20News%20Now%202016-11-11&utm_term=US%20Reuters%20News%20Now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου