Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Ινστιτούτο Levy - ΣΥΡΙΖΑ

Μας έχουν στείλει από τις ΗΠΑ τους καλύτερους φιλελεύθερους οικονομολόγους τους μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), και ο Γιωργάκης και ο Αλέξης καλούν αριστερούς απατεώνες οικονομολόγους όπως ο Κρούγκμαν και ο Στιγκλιτζ, και τους πληρώνουν για να γράφουν στις μεγάλες εφημερίδες της ΕΕ και των ΗΠΑ και να βρίζουν την ΕΕ αντί τα δικά μας τα λαμόγια.Τώρα βάλανε υπουργό οικονομίας έναν τύπο που έχει περάσει από το αριστερό Αμερικανικό think tank Levy Institute, ώστε αν μας βγάλουν από το ευρώ να πούν ότι το έκαναν οι Εβραίοι.

Όπως η Ελληνική αριστερά υποστηρίζει στην Ελλάδα τα ανοιχτά σύνορα με την Τουρκία, έτσι στις ΗΠΑ η αριστερά υποστηρίζει τα χαλάρα σύνορα με το Μεξικό, την Βενεζουέλα και την Κούβα. Στην επόμενη ανάρτηση θα βάλω τις απόψεις του Levy Institute για το μεταναστευτικό.

Και τα τομάρια του Ποταμιού, που δεν έχουν πει καλή κουβέντα ποτέ για τους οικονομολόγους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που έχουν βγει μέσα από τις καλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ, κάνουν θέμα τα αριστερά σαπάκια με τα νόμπελ που κουβαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιωργάκης Παπανδρέου από τα Αμερικανικά πανεπιστήμια. Για να βγαίνει μετά ο Μίμης Ανδρουλάκης, και ο Μπογδάνος και να λένε θεωρίες συνωμοσίας.

Levy - Μεταναστευτικό

Το Ινστιτούτο Levy εξηγεί γιατί οι παράνομοι μετανάστες όχι απλά δεν κάνουν κακό στις ΗΠΑ αλλά τους κάνουν και πολύ καλό

“Amnesty for Undocumented Immigrants Would Not Burden US Economy—Levy Economics Institute”


“Δημήτρης Παπαδημητρίου: Από το Ινστιτούτο Levy «τσάρος» της ανάπτυξης”, Νοέμβριος 2016
http://www.protagon.gr/epikairotita/dimitris-papadimitriou-apo-to-institouto-levy-tsaros-tis-anaptyksis-44341268663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου