Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Φιλελεύθερος ή Πουσταριό?

Φιλελεύθερος λέει είναι αυτός που θέλει ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ στην Ευρώπη, και με το Μεξικό, την Κούβα και την Βενεζουέλα στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Και φιλελεύθερος είναι λέει αυτός που θέλει να επιτρέπεται ο γάμος των ομοφυλοφίλων, και να επιτρέπεται στους ομοφιλόφιλους να υιοθετούν παιδιά.

Και φιλελεύθερος είναι αυτός που θέλει να κυκλοφορούν χύμα τα ναρκωτικά της Χεζμπολάχ και των Ταλιμπάν στα Ελληνικά πανεπιστήμια, όπου το άσυλο υπάρχει για να προστατεύει την παραβατικότητα και για να απαγορεύει την ελευθερία της έκφρασης.

Αν δεν θέλεις ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ, αν δεν θέλεις να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά, και αν δεν θέλεις τα ναρκωτικά των Ταλιμπάν και της Χεζμπολάχ στα Ελληνικά πανεπιστήμια είσαι λέει συντηρητικός.

Εμένα αυτός που θέλει ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ και θέλει να επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά δεν μου φαίνεται ότι είναι φιλελεύθερος. Μου φαίνεται οτι είναι ένα Ισλαμολάγνο πουσταριό.


Ας με συγχωρήσουν οι σοβαροί gay, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρχει η λέξη πουσταριό, και προφανώς να είναι σαφής η διάκριση του πουσταριού από τον gay. Γιατί άλλο είναι ο gay και άλλο το πουσταριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου