Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Το Αριστερό Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.)

Έχω πει πολλές φορές για τις αριστερές οργανώσεις οι οποίες πολύ συχνά φοράνε κάποιο μανδύα, όπως πχ gay οργανώσεις, πράσινες οργανώσεις κλπ. Αυτό ισχύει για πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και για κάποιες Εβραϊκές οργανώσεις, όπως πχ το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα (ΚΙΣ).

Θυμάστε ότι στις εκλογές το ΚΙΣ έβγαινε και κατηγορούσε τον Άδωνι για να κάνει πάσα στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή και καλά πουλούσε το βιβλίο του πατέρα του Πλεύρη, ο οποίος ως γνωστόν είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος, αντισημίτης κλπ. Ποτέ το ΚΙΣ δεν έχει πει τίποτα για τους συνωμοσιολόγους της αριστεράς, όπως για παράδειγμα ο Μίμης Ανδρουλάκης κλπ.

Τώρα που ο Θάνος Πλύερης πέρασε την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, έβγαλαν οι ξεφτίλες ανακοίνωση που λέει ότι η ζωή κάθε ανθρώπου αξίζει, και άρα και του Πλεύρη η ζωή αξίζει. Λες και δεν ήταν δεδομένο. Λες και έβγαλε καμία ακροαριστερή οργάνωση επισήμως ανακοίνωση “πσόφα Πλεύρη” κλπ. Αυτά τα λένε οι αριστεροί στο Facebook. Είναι δυνατόν να κάνεις ανακοίνωση ότι αξίζει και η ζωή του γιου του Πλεύρη? Είναι σαν να λες ότι δεν είναι δεδομένο ότι αξίζει, και το διευκρινίζεις.


Να μην δίνετε την παραμικρή σημασία σε αυτά που λέει το ΚΙΣ, που κατά την γνώμη  μου πολύ συχνά είναι πολύ προσβλητικά για τους Εβραίους, και να το βλέπετε ως μία αριστερή και όχι ως μία εβραϊκή οργάνωση.


ΥΓ Καμώνεται το αριστερό ΚΙΣ ότι πολεμάει τον αντι-σημιτισμό. Τι είναι λοιπόν χειρότερο ρωτάω εγώ, να βγαίνει ο πατέρας Πλεύρης στα ίσια και να λέει ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι, ή να βγαίνει ο Μίμης Ανδρουλάκης και να μιλάει κατά του αντι-σημιτισμού, και μετά να αφήνει να εννοηθεί ότι όλοι αυτοί οι αριστεροί Εβραίοι απατεώνες που φέρνουν ο Γιωργάκης και ο Τσίπρας, με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, είναι βαλτοί από τους Εβραίους για να μας βγάλουν από το ευρώ κλπ? (Πολ Κρούγκμαν, Τζόζεφ Στίγκλιτζ, Levy Institute κλπ).

Εγώ θεωρώ τον πατέρα Πλεύρη γατάκι μπροστά στον Μίμη Ανδρουλάκη. Πολύ πιο επικίνδυνο θεωρώ τον Μίμη. Αλλά στο ΚΙΣ μόνο τον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη ξέρουνε. Δεν έχω ακούσει να μιλάνε ποτέ για τον Ανδρουλάκη κλπ.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παιχνίδι που παίζουν οι αριστεροί με τους εθνικοσοσιαλιστές. Οι εθνικοσοσιαλιστές λένε ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι, οι αριστεροί τους κράζουν και καλά, με επιχείρηματα τύπου “έχει και καλούς Εβραίους”, και στην συνέχεια λένε ότι το Ισραήλ είναι ναζιστικό κράτος, κάνοντας την προπαγάνδα τους πολύ πιο πιστευτοί, αφού προηγουμένως έχουν και καλά υπερασπιστεί τους Εβραίους από τους εθνικοσοσιαλιστές.

Μίμης Ανδρουλάκης – Προπαγάνδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου