Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Σαρκοζί, η Κλίντον και ο Αράπης

Ο κεντροδεξιός και αντι-Ισλαμιστής Σαρκοζί, αυτός που το 2009 ξαναέβαλε την Γαλλία στο ΝΑΤΟ, ώστε να έχει η Γαλλία υποστήριξη σε περίπτωση που αναβιώσει ξανά ο άξονας Γερμανίας-Ρωσίας, λέει ότι θα ψήφιζε Κλίντον αν ψήφιζε στις ΗΠΑ. Βλέπε Politico.

Ο λόγος είναι οι επιθέσεις που κάνει ο Τραμπ στο ΝΑΤΟ. Τώρα όμως εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας, έχει άδικο και ο Τραμπ να τους πει “ρε κωλογαλλάκια μας βρίζετε και μας ξαναβρίζετε δεκαετίες, δεν θέλετε να δίνετε το 3% του ΑΕΠ σας για αμυντικές δαπάνες, όπως προβλέπει το ΝΑΤΟ, ουστ τώρα””.

Θα είχε άδικο? Μάλλον δίκιο θα είχε δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα μπορούσε να το πει και σε εμάς, γιατί εμείς βρίζουμε τις ΗΠΑ ακόμη περισσότερο από τους Γάλλους. Εμείς λόγω της κομμουνιστικής προπαγάνδας σκεφτόμαστε σχεδόν σαν Ισλαμιστές.

Πολύ μπέρδεμα αυτό το Κλίντον-Τραμπ. Έχω την εντύπωση ότι καλύτερα για τις ΗΠΑ είναι να εκλεγεί ο Τραμπ και καλύτερα για την Ελλάδα να εκλεγεί η Κλίντον. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος, ειδικά για την Ελλάδα. Γιατί δυστυχώς στις ΗΠΑ έτσι που τα έκανε ο αράπης κάποιος πρέπει να βάλει τάξη μου φαίνεται.

ΥΓ Η λέξη αράπης δεν είναι ρατσιστική, και αν την ψάξετε στο λεξικό θα δείτε ότι βγαίνει από το arab, arap, αράπης, και Arabia, arapia, αραπιά. Ο πατέρας του Ομπάμα βέβαια είναι Κενυάτης Σιίτης και όχι arab, επομένως μάλλον δεν δικαιούμαι να τον λέω αράπη. Τον Ομπάμα τον λέω “αριστερό”, τον λέω “Μουσουλμάνο”, τον λέω “αράπη” γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε υπόψη μας αυτά τα χαρακτηριστικά για να καταλάβουμε το μίσος του για τις ΗΠΑ, γιατί λέει ότι ο ρατσισμός είναι στο DNA του Αμερικανικού λαού κλπ. Υπάρχει λόγος που λέω συνέχεια “ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Ομπάμα”.
  
“Ζαμπέτας : Ο Αράπης”
https://www.youtube.com/watch?v=_rHxtchtJd8

Nicolas Sarkozy sides with Hillary Clinton over Donald Trump

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου