Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Οι Εβραϊκοί Πληθυσμοί της Κούβας και της Βενεζουέλας και η Αλλοίωση της Ιστορίας

Όταν ο κομμουνισμός κυρίευσε την Κουβα και την Βενεζουέλα με τον Φιντέλ Κάστρο και τον Ούγκο Τσάβεζ οι Εβραϊκοί πληθυσμοί και των δύο χωρών έφυγαν τρέχοντας.Θέλω να χρησιμοποιήσω το παράδειγμα για να δείξω πόσο παραπλανητικά είναι γραμμένη η ιστορία. Ο λόγος που οι Κάστρο και Τσάβεζ χρησιμοποίησαν πολύ κομψές μεθόδους για να διώξουν τους Εβραίους της Κούβας και της Βενεζουέλας ήταν ότι είχαν την πολυτέλεια να το κάνουν. Και ο λόγος που το έκαναν ήταν ότι το Ισραήλ ήταν στο στρατόπεδο των ΗΠΑ ενώ ο Κάστρο και ο Τσάβεζ ήταν με τους Ρώσους.

Ο Χίτλερ δεν ήθελε να κάνει στους Εβραίους της Γερμανίας τίποτα παραπάνω από αυτό που έκαναν ο Κάστρο και ο Τσάβεζ. Να τους διώξει από την Γερμανία ήθελε ο Χίτλερ. Και αν ήταν στο χέρι του Χίτλερ δεν θα είχε γίνει το Ολοκαύτωμα.

Το Ολοκαύτωμα έγινε επειδή οι Άραβες πίεζαν τον Χίτλερ να σκοτώνει τους Εβραίους ώστε φεύγοντας να μην πηγαίνουν στην Παλαιστίνη, για τον έλεγχο της οποίας συγκρούονταν οι Εβραίοι και οι Άραβες. Και ταυτόχρονα οι Άραβες πίεζαν τους Άγγλους να μην επιτρέπουν στους Εβραίους της Ευρώπης να πηγαίνουν στην Παλαιστίνη, την οποία ήλεγχαν τότε οι Άγγλοι, και αυτό έκαναν οι Άγγλοι με το White Paper του 1939.

Ο Χίτλερ σκότωνε τους Εβραίους για να τον υποστηρίζουν οι Άραβες στην Μέση Ανατολή, και οι Άγγλοι δεν επέτρεπαν στους Εβραίους της Ευρώπης  να πάνε στην Παλαιστίνη για να μην χάσουν την υποστήριξη των Αράβων στην Μέση Ανατολή. Όποιος κέρδιζε την Μέση Ανατολή θα κέρδιζε μάλλον και τον πόλεμο.

Υπό αυτή την έννοια ο Χίτλερ δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο ηθικός αυτουργός του Ολοκαυτώματος, αλλά ο εκτελεστής ενός Αραβικού σχεδίου. Το ίδιο θα είχαν κάνει και ο Κάστρο και ο Τσάβεζ αν ήταν στην θέση του Χίτλερ.

Έχει αξία το παραπάνω παράδειγμα για να καταλάβετε με πόσο παραπλανητικό τρόπο είναι γραμμένη η ιστορία. Η ιστορία γράφει ότι το Ολοκαύτωμα το έκανε ο Χίτλερ επειδή ήταν αντισημίτης, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το Ολοκαύτωμα αναγκάστηκαν να το κάνουν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι επειδή οι Άραβες έπαιζαν τους Γερμανούς εναντίον των Άγγλων. Στην  πραγματικότητα το Ολοκαύτωμα το έκαναν οι Άραβες, και ο Χίτλερ δεν έχει καμία διαφορά από τον Φιντέλ ή τον Τσάβεζ σαν χαρακτήρας. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Τσάβεζ και ο Κάστρο κυβέρνησαν σε πολύ ευκολότερες εποχές.

Και προφανώς οι Άραβες δεν έκαναν το Ολοκαύτωμα επειδή ήταν αντι-Σημίτες, αλλά επειδή συγκρούονταν με τους Εβραίους για την Παλαιστίνη. Οι Μουσουλμάνοι ήταν τα αδέλφια των Εβραίων που πάντα τους έσωζαν από τους Χριστιανούς, και θεώρησαν ότι τα αδέλφια τους οι Εβραίοι τους πρόδωσαν στην Παλαιστίνη.

Όμως και οι Μουσουλμάνοι στην Μέση Ανατολή υπάρχουν από τον 7ο αιώνα, ενώ Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι υπήρχαν πολύ πριν. Άρα είναι κάπως σχετικά όλα αυτά.

ΥΓ

Το Βλήμα

Γράφει το βλήμα για το προηγούμενο ποστ ότι ξέχασα λεει τους ηγέτες των Μπολσεβίκων που ήταν Εβραίοι. Θεράπευσα την ανάρτηση αλλά επειδή αυτό το κυκλοφορούν οι Χρυσαυγίτες να το ξαναπώ.

Στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο (1914-1918) οι Γερμανοί δημιούργησαν το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα, και πριν τον πόλεμο ακόμα, για να ανατρέψουν τον Τσάρο στην Ρωσία, ο οποίος ήταν εχθρός τους και σύμμαχος των αγγλο-γάλλων εκείνη την περίοδο.

Όταν το 1917 οι Κομμουνιστές πήραν όντως την εξουσία στην Ρωσία με την βοήθεια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Τουρκίας, οι Άγγλοι με το Balfur Declaration υποσχέθηκαν να δημιουργήσουν στην Παλαιστίνη Εβραικό κράτος αν κερδίσουν τον πόλεμο.

Αυτό οι Άγγλοι το έκαναν για να δώσουν κίνητρο στους Εβραίους Μπολσεβίκους, οι οποίοι δεν ήταν όπως λένε οι ναζί η κυρίαρχη δύναμη στους Μπολσεβίκους, να κρατήσουν την Ρωσία στον πολεμο.

Οι Ρώσοι κομμουνιστές όχι απλά δεν συγκινήθηκαν και δεν άλλαξαν στρατόπεδο, όχι μόνο έβγαλαν την Ρωσία από τον πόλεμο, δίνοντας πολλά εδάφη της Ρωσικής αυτοκρατορίας στους συμμάχους τους Γερμανούς, Τούρκους και Αυστριακούς, αλλά έβγαλαν και στην φόρα την συμφωνία που είχαν κάνει οι άγγλοι οι γάλλοι και οι ρώσοι για το πως θα μοιράσουν αυτό που σήμερα είναι ιρακ, συρία, ισραήλ, λίβανος, και τότε ήταν οθωμανική αυτοκρατορία.

Στην συνέχεια κυνήγησαν άγρια και τους Εβραίους αλλά και τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους.


Ποιος είναι πιο βλάκας? Ένας κομμουνιστής ή ένας ναζί? Ισοπαλία.


“History of the Jews in Venezuela

“History of the Jews in Cuba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου