Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Ο Ρόλος του Φιντέλ Κάστρο στην Δολοφονία του Kennedy

Από τις έρευνες που έγιναν για την δολοφονία του Τζον Κένεντι δεν στάθηκε δυνατό να συνδεθεί ο κομμουνιστής δολοφόνος Lee Harvey Oswald με τον Φιντέλ Κάστρο.Να θυμίσω όμως εγώ ότι η δολοφονία του Kennedy έγινε στο τέλος του 1963, και έναν χρόνο νωρίτερα, στο τέλος του 1962, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση είχαν κοντέψει να πάνε σε πυρηνικό πόλεμο, όταν ο Κένεντι ετοίμαζε εισβολή των ΗΠΑ στην Κούβα, λόγω των Σοβιετικών πυραύλων που ο Φιντέλ Κάστρο ετοιμαζόταν να εγκαταστήσει.

Ο Kennedy, αν και Democrat, δεν έμοιαζε σε τίποτα με τους σημερινούς ξεφτιλισμένους προέδρους των Democrats, και ήταν ένας ακραίος αντι-κομμουνιστής. Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και για τις σχέσεις του κομμουνιστή Αμερικανού Oswald με την KGB και την Κούβα.

Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο της Guardian, σύμφωνα με την CIA την ημέρα της δολοφονίας ο Φιντέλ Κάστρο είχε δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες της Κούβας να είναι επικεντρωμένες στο Τέξας και να συλλέγουν οποιαδήποτε πληροφορία προερχόταν από το Τέξας και τους φαινόταν περίεργη.

Η Guardian γράφει ότι ενδεχομένως ο Κάστρο απλά να γνώριζε για την δολοφονία, και απλά να μην έκανε τίποτα για να την σταματήσει. Αλλού έχω διαβάσει ότι η KGB προετοίμασε τον Oswald για την δολοφονία.

Να πω ότι ο Lee Harvey Oswald ήταν ένας Αμερικανός πεζοναύτης, τον οποίο οι σειρές του αποκαλούσαν “Oswaldowich” λόγων των συχνών διαμαρτυριών του για τον καπιταλισμό. Ο Oswald είχε ζητήσει άσυλο στην Ρωσία το 1959, έμεινε εκεί μέχρι το 1962, οπότε φαντάζομαι και εκπαιδεύτηκε από την Κα Γκε Μπε, και στην συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ με την Ρωσίδα σύζυγο του. Επέστρεψε την χρονιά της κρίσης στην Κούβα, και έναν χρόνο αργότερα εκτέλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Kennedy ήταν ένας ορκισμένος αντι-κομμουνιστής, και είχε αποδείξει ότι είχε τα κότσια να εισβάλλει στην Κούβα, και αυτό το γνώριζαν πολύ καλά και ο Κάστρο και οι Σοβιετικοί.

Οι κομμουνιστές και οι ναζί λένε φυσικά ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Kennedy. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Kennedy ήταν ο πρόεδρος που ξεκίνησε την συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ. Μέχρι τότε οι Ισραηλινοί ήταν σύμμαχοι με τους Γάλλους, οι οποίοι πολεμούσαν τους Άραβες για να κρατήσουν την Αλγερία που ήταν αποικία τους, αλλά και με τους Άγγλους, γιατί οι Άγγλοι και οι Γάλλοι προσπαθούσαν να εμποδίσουν τον Γκαμάλ Νάσερ, έναν σύμμαχο των Σοβιετικών, να εθνικοποιήσει την Διώρυγα του Σουέζ.

Η Haaretz, η παλιότερη εφημερίδα του Ισραήλ, αποκαλεί τον Kennedy “σιωνιστή”, επειδή πάντα έλεγε ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει ποτέ να γυρίσουν την πλάτη στο Ισραήλ, και υποστήριζε την δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Μέση Ανατολή πολύ πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, πριν ακόμη δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ.

Σιωνιστές ήταν οι Εβραίοι που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα Εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη. Σήμερα η λέξη χρησιμοποιείται περισσότερο για να περιγράψει αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει ένα Εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη. Νομίζω ο όρος “σιωνισμός” έχασε λίγο το νόημα του μετά την δημιουργία του Ισραήλ το 1947.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους Εβραίους ότι σκότωσαν τον Κένεντι. Μπορείς να κατηγορήσεις τον Κένεντι ότι βοήθησε πάρα πολύ τους Εβραίους.


“Fidel Castro may have known of Oswald plan to kill JFK, book claims”

“JFK, the Forgotten Zionist”

Η Δολοφονία του Κένεντι

“8 Things You May Not Know About Lee Harvey Oswald”
Lee Harvey Oswald (October 18, 1939 – November 24, 1963) was an American sniper who assassinated President John F. Kennedy on November 22, 1963. According to five U.S. government investigations,[n 1] Oswald shot and killed Kennedy as he traveled by motorcade through Dealey Plaza in the city of Dallas, Texas.
Oswald was a former U.S. Marine who defected to the Soviet Union in October 1959. He lived in the Belarusian city of Minsk until June 1962, at which time he returned to the United States with Marina, his Russian wife, eventually settling in Dallas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου