Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Οι Ψευτοφιλελέδες, οι Gay και οι Οικολόγοι : Οι Νέες Μορφές της Αριστεράς

Μετά τις σφαγές που προκάλεσε ο σοσιαλισμός είτε στην κόκκινη είτε στην μαύρη του μορφή, η αριστερά βρήκε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη νέους τρόπους να λανσαριστεί. Τρεις είναι οι πιο βασικές κατηγορίες των νέων μορφών του σοσιαλισμού που έχει υποστεί σημαντικό rebranding. Οι ψευτοφιλελέδες, οι οικολόγοι, και οι gays.Ψευτοφιλελέδες

Πολλοί αριστεροί αποκαλούν τους εαυτούς τους φιλελεύθερους, επειδή ζητάνε η Ευρώπη να έχει ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ, και οι ΗΠΑ να έχουν ανοιχτά σύνορα με το Μεξικό, την Κούβα και την Βενεζουέλα. Ενω εμείς που θέλουμε κλειστά σύνορα με το Ισλάμ είμαστε συντηρητικοί.

Η δημογραφική άλωση πάντα ευνοεί την αριστερά και την κεντροαριστερά, γιατί αυξάνει άμεσα τον αριθμό των πολιτών που δεν έχουν εθνική ταυτότητα, κάτι που είναι από τους βασικούς στόχους της αριστεράς παγκοσμίως. Στην πραγματικότητα όμως η δημογραφική άλωση δεν έχει να κάνει με την ελευθερία αλλά με τις πολιτικές σκοπιμότητες της αριστεράς. Όπως δεν μπορεί να μπει κάποιος στο σπίτι σου χωρίς άδεια, έτσι δεν μπορεί να μπει και στην χώρα σου χωρίς άδεια.

Ή λένε ότι είναι φιλελεύθεροι επειδή ζητάνε να επιτρέπονται οι γάμοι των ομοφυλοφίλων. Θεωρούσα μέχρι πρόσφατα ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι κάτι που έχει να κάνει με την δική τους ελευθερία, αλλά έκανα λάθος. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να μπορούν να επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή, να έχουν τα πολιτικά δικαιώματα που έχουν και οι ετεροφυλόφιλοι, πχ να κληρονομούν την περιουσία των συντρόφων τους κλπ, αλλά δεν πρέπει δίπλα στο παραδοσιακό πρότυπο της οικογένειας να μπαίνει ένα πρότυπο καρικατούρα δύο ανδρών ή δύο γυναικών. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων, αν το σκεφτείτε λίγο, δεν έχει να κάνει με την ελευθερία του ατόμου, γιατί κανείς δεν τους εμποδίζει να κάνουν ότι θέλουν στην προσωπική τους ζωή. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων έχει να κάνει με την αμφισβήτηση του θεσμού της οικογένειας με την εισαγωγή ενός θεσμού καρικατούρα.

Ή λένε ότι είναι φιλελεύθεροι επειδή επιτίθενται στον Χριστιανισμό, και τάχα μου υποστηρίζουν τα ατομικά δικαιώματα και την ανεξιθρησκεία, στην πραγματικότητα εξυπηρετώντας την πολιτική του Ισλάμ ή των Κομμουνιστικών χωρών, λόγων των χρημάτων που λαμβάνουν από τον Μουσουλμανικό κόσμο, πχ Άραβες, Ιρανοί, Τούρκοι κλπ, είτε λόγων των χρημάτων που λαμβάνουν από τον Κομμουνιστικό κόσμο πχ ΕΣΣΔ παλιότερα, Κίνα, Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία κλπ.

Και βλέπετε κόμματα όπως η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Βαλλιανάτου, τα οποία λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι του Ισλάμ. Ο Βαλλιανάτος ήταν σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου, και ξαφνικά έγινε υπέρ-καπιταλιστής, και έφτιαξε ένα κόμμα από πρώην αριστερόνια, τα οποία με μεγάλα γράμματα γράφουν ότι επιθυμούν μηδενικούς φόρους, ώστε να ψαρεύουν σανοφάγους από την ΝΔ, και με μικρά γράμματα, και χαμηλόφωνα, λένε ότι θέλουν ανοιχτά σύνορα με την Τουρκία.

Ο λόγος που η αριστερά και η κεντροαριστερά έκλεψαν τον όρο “φιλελεύθερος” είναι επειδή ο ιδεολογικός άξονας ήταν Σοσιαλιστές VS Φιλελεύθεροι, κάτι που δεν έδινε επικοινωνιακό πλεονέκτημα στην αριστερά. Αφαιρώντας τον όρο “φιλελεύθερος” από τον φιλελεύθερο χώρo, κατάφεραν να μετονομάσουν την ιδεολογική διαμάχη σε Προοδευτικοί VS Συντηρητικοί. Έτσι εμείς είμαστε οι “συντηρητικοί” και αυτοί είναι οι “προοδευτικοί”, και αυτό δίνει στον σοσιαλιστικό χώρο ένα τεράστιο επικοινωνιακό πλεονέκτημα. Γιατί αν ρωτήσει έναν σανοφάγο αν προτιμάει να είναι σοσιαλιστής ή φιλελεύθερος δεν θα ξέρει τι να σου απαντήσει, ενώ αν τον ρωτήσεις αν θέλει να είναι προοδευτικός ή συντηρητικός θα σου πει σίγουρα ότι θέλει να είναι προοδευτικός, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι επιλέγει να είναι σοσιαλιστής και όχι φιλελεύθερος.

Μιλάμε για ένα τεράστιο επικοινωνιακό πλεονέκτημα. Στις ΗΠΑ πλέον ο αριστερός είναι φιλελεύθερος. Έχει τελειώσει το θέμα. Αν είσαι φιλελεύθερος πρέπει να πεις ότι είσαι συντηρητικός, γιατί αν πεις ότι είσαι φιλελεύθερος θα νομίζουν όλοι ότι είσαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων κλπ. Στην Ευρώπη ακόμη το παλεύουμε λίγο αλλά αργά ή γρήγορα θα χάσουμε και στην  Ευρώπη.

Οικολογικές Οργανώσεις

Η δεύτερη μορφή που παίρνει η κρυφή αριστερά είναι ο πράσινος ακτιβισμός. Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή την μορφή της αριστεράς, και στον τρόπο που χρησιμοποιείται για να εξυπηρετηθούν μεγάλα συμφέροντα στα ενεργειακά, όπως η κατάργηση της παραγωγής πετρελαίου και αερίου στις ΗΠΑ και την Ευρώπη από σχιστόλιθο (fracking), ή το μπλοκάρισμα των τεράστιων αποθεμάτων των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Νορβηγίας και του Καναδά στον Αρκτικό Ωκεανό κλπ.

Ο “πράσινος” ακτιβισμός είναι μία από τις πιο διαδεδομένες νέες μορφές της αριστεράς, και πάντα τα υψηλόβαθμα στελέχη είναι πρώην αριστεροί. Άκουγα τις προάλλες την εκπρόσωπο της Greenpeace στην Ελλάδα, και ήταν σαν να άκουγα τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ.

Οι Αριστερές Gay Οργανώσεις

Η τρίτη πολύ διαδεδομένη μορφή της αριστεράς είναι οι gay οργανώσεις, οι οποίες δεν είναι gay οργανώσεις, αλλά αριστερές gay οργανώσεις. Και γι’αυτό θα πρέπει να ξεχωρίζετε τους gay που γνωρίζετε στην προσωπική σας ζωή, και που σίγουρα είναι μια χαρά άνθρωποι, από τις αριστερές gay οργανώσεις. Δεν θα ακούσετε ποτέ κάποια gay οργάνωση να μην είναι “πράσινη”, ή να μην είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων κλπ.

Οι αριστερές gay οργανώσεις, εκτός από όλα τα κακά της αριστεράς, έχουν και ένα επιπλέον κακό. Απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν υποστεί πολύ σκληρό κοινωνικό ρατσισμό λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων τους, και έχουν συσσωρεύσει πολύ πόνο. Και όπως είναι φυσικό αυτός ο πόνος τους βγαίνει με την μορφή δηλητηρίου στην κοινωνία που τους τον έχει προκαλέσει.

Αυτός ο εξευτελισμός των γυναικών που βλέπετε στην τηλεόραση προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τους gay που είναι πολύ ισχυροί στους τομείς της μόδας, του life style κλπ. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τις γυναίκες δίπλα σας να δουλεύουν, να παλεύουν, να μεγαλώνουν παιδιά κλπ, ενώ στην τηλεόραση και στο σινεμά βλέπετε τις γυναίκες ως ζητιάνες του πέους, όπου το μόνο θέμα που τις απασχολεί είναι το πόσα πέη θα μαζέψουν.

Αυτό είναι το πρότυπο της γυναίκας που οι gay θέλουν να δημιουργήσουν. Σκεφτείτε πόσο φιλική στους gay θα ήταν μία κοινωνία όπου τα 5χρονα κοριτσάκια θα κυκλοφορούσαν με στριγκάκι και από ένα μεγάλο τατουάζ σε κάθε κωλομέρι. Και σε αυτό οι gay έχουν μεγάλη υποστήριξη και από τους Ισλαμιστές, που σίγουρα θέλουν να σαπίσουν τις δυτικές χώρες είτε με ναρκωτικά, είτε χτυπώντας τις γυναίκες, που είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε κοινωνίας. Αν καταφέρεις να ισοπεδώσεις τις γυναίκες έχεις καταφέρει να ισοπεδώσεις τα πάντα, και αυτός είναι ο στόχος και των gay και των Ισλαμιστών, για διαφορετικούς προφανώς λόγους.

Αυτό σημαίνει ότι δημοκράτες δεν είστε αν αφήνετε τους gay να κάνουν τις κόρες σας πουτάνες και τους γιους σας ναρκομανείς. Δεν είναι ατομικό τους δικαίωμα αυτό. Δημοκράτες είστε αν φέρεστε στους ανθρώπους αυτούς με σεβασμό, χωρίς ρατσισμό, ώστε να μην νοιώθουν την ανάγκη να σας εκδικηθούν. Γιατί προφανώς και οι straight ευθύνονται για το μίσος που έχουν οι gay για την κοινωνία. Αλλά η λύση δεν είναι να τους αφήσετε να κάνουν τις κόρες σας πουτάνες και τους γιους σας ναρκομανείς, αλλά να τους φερθείτε με σεβασμό και όχι σαν μαλάκες κομπλεξικοί.

Συμπέρασμα


Αυτές οι τρεις κατηγορίες νομίζω ότι είναι οι πιο συνηθισμένες νέες μορφές που παίρνει η αριστερά, και έχω την εντύπωση ότι πάρα πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι όταν μιλάμε για φιλελεύθερους που θέλουν ανοιχτά σύνορα μιλάμε στην πραγματικότητα για αριστερούς, ή όταν μιλάμε για οικολόγους μιλάμε πάλι για αριστερούς, ή όταν μιλάμε για gay οργανώσεις μιλάμε για αριστερές gay οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου