Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Το Κατάρ ο Μεγαλύτερος Μέτοχος της Deutsche BankΠρόσφατα ακούστηκε ότι οι αρχές στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλλουν στην Deutsche Bank πρόστιμο 14 δις δολαρίων για κακές πρακτικές, όπως έχουν κάνει και με αρκετές Αμερικανικές τράπεζες.Να πω ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Deutsche Bank είναι το Κατάρ με 10%. Το Κατάρ είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος και της Volkswagen με 17%. Άρα όταν θέλετε να βρίζετε την Γερμανία για την Deutsche Bank και την Volkswagen καλύτερα να βρίζετε τον μεγαλύτερο τους μέτοχο που είναι το Κατάρ με 10% και 17% αντίστοιχα.

Τώρα μάλιστα που η Deutsche Bank είναι στα κάτω της το Κατάρ σκέφτεται να επενδύσει και αν αποκτήσει το 25% της Deutsche. Άρα όταν ακούτε τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να βρίζουν την Deutsche Bank θα τους λέτε “γαμώ το πουστροκατάρ σας και την Deutsche Bank σας. Άννα είσαι κούκλα (αγάπη και μίσος).

Βλέπε Bloomberg “Qatar Said to Weigh Raising Deutsche Bank Stake to Up to 25%”, Οκτώβριος 2016. Το Κατάρ ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος και της Αγγλικής Barclays. Γενικά σε πολλά είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος το Κατάρ.

Το Κατάρ είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος και στην British Airways, και φιλοδοξεί να γίνει και ο μεγαλύτερος μέτοχος, με 7%, στην μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας της Ευρώπης, την Royal Dutsch Shell. Βλέπε Reuters “Qatar wants to be Shell's top shareholder ”.

Δώσε ρε γεροτσιφούτη Ροθτσάιλντ κάνα φράγκο και συ να μην λέει η Χρυσή Αυγή ότι σκότωσες τον Καποδίστρια.

Άρθρα

Qatari royal family boosts stake in Deutsche Bank

Qatar Said to Weigh Raising Deutsche Bank Stake to Up to 25%”, Οκτώβριος 2016

“Qatar now Barclays’ biggest shareholder”, Αύγουστος 2008

Volkswagen : Shareholder Structure

Areva : Capital Structure

Tο Κατάρ είχε το 3% της Royal Dutsch Shell (αγγλοολλανδική), της μεγαλύτερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη, και ήθελε να αγοράσει άλλο ένα 4% (7%) και να γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας.
“Qatar wants to be Shell's top shareholder ”

Qatar Airways becomes biggest shareholder in B.A. and Iberia holding company IAG”, Αύγουστος 2016

“Qatar’s QNB Buys Stock to Become Top Ecobank Shareholder”, Σεπτέμβριος 2014

Qatar Air orders up to 100 Boeing jets worth as much as $18.6 billion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου