Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ – Κούβα

Ο Ομπάμα ανοίγει το εμπόριο ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κούβα. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν και πολύ ευκολότερα τα καρτέλ της Κολομβίας να στέλνουν κόκα στις ΗΠΑ μέσω της Κούβας, ώστε ο Μαδούρο, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Έβο Μοράλες, ο Ντανιέλ Ορτέγκα, η Χεζμπολάχ, και τα άλλα παιδιά, να χρηματοδοτούν τους Black Lives Matter, και άλλες παρόμοιες οργανώσεις των ΗΠΑ.Ο Ομπάμα πρωταγωνίστησε και στην ανακωχή που έγινε στην Κολομβία ανάμεσα στην κυβέρνηση της Κολομβίας και τους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC, οι οποίοι ελέγχουν πάνω από το 60% του εμπορίου κοκαΐνης της Κολομβίας.

Ευτυχώς οι Κολομβιανοί στο δημοψήφισμα απέρριψαν την ανακωχή, η οποία αυτομάτως θα έδινε αρκετές θέσεις στο κοινοβούλιο στους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC.

Την καμπάνια του ΝΑΙ υποστήριξε ο κεντροαριστερός πρόεδρος της Κολομβίας, και του ΟΧΙ ο πρώην κεντροδεξιός πρόεδρος της χώρας. Ο Ομπάμα έσπρωξε το ΝΑΙ, και οι ΗΠΑ έδωσαν ακόμη και χρήματα για να βοηθήσουν τις διαπραγματεύσεις. Ο Πρόεδρος της Κολομβίας πήρε και το Νόμπελ Ειρήνης.

Να μην το πάω στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το σίγουρο είναι ότι στα 8 χρόνια του Ομπάμα οι εξεγέρσεις των μαύρων Αμερικανών πολλαπλασιάστηκαν, και σίγουρα δεν βοηθάς την κατάσταση διευκολύνοντας τους ναρκοτρομοκράτες της FARC να βάζουν κόκα στις ΗΠΑ με την βοήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Βολιβίας και της Νικαράγουα και να χρηματοδοτούν τους Black Lives Matter και τους Ισλαμιστές.


Obama Lets Americans Bring Home More Cuban Cigars and RumΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου