Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ζιρινόβσκι “Ντόναλντ Τραμπ ή Πυρηνικός Πόλεμος”

Στις εκλογές του 2016 στην Ρωσία το κόμμα του Πούτιν (United Russia) πήρε 50% περίπου, και στην δεύτερη και τρίτη θέση ήταν το Κομμουνιστικό και το Ναζιστικό (Ζιρινόφσκι) κόμμα της Ρωσίας με 13% περίπου το καθένα. Αν οι δυτικοί νομίζουν ότι με τις οικονομικές κυρώσεις θα ρίξουν τον Πούτιν, ο Πούτιν έχει προβλέψει πίσω από αυτόν να έρχεται για τους δυτικούς κάτι χειρότερο, το Κομμουνιστικό και το Ναζιστικό κόμμα.

Τον τελευταίο του πραγματικό αντίπαλο, τον Μπόρις Νέμτσοφ, ο Πούτιν τον σκότωσε έξω από το Ρωσικό κοινοβούλιο στις αρχές του 2015. Ο Πούτιν έχει φροντίσει μετά από αυτόν να έρχεται πραγματικά το χάος. Ακόμη και αν κάποια στιγμή οι οικονομικές κυρώσεις ξεσηκώσουν τους Ρώσους εναντίον του Πούτιν, τον Πούτιν θα διαθεχθεί το Κομμουνιστικό ή το Ναζιστικό Κόμμα. Η ίδια δηλαδή σάπια πολιτική νομενκλατούρα, αλλά σε πιο πολύ πιο σκληρή για την Δύση μορφή.

Ο αρχηγός του Ναζιστικού Κόμματος Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δήλωσε ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει είτε να ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ είτε να προετοιμαστούν για έναν πυρηνικό πόλεμο. Πιο σκληρή θέση δηλαδή από την θέση του Πούτιν.

Έχω την εντύπωση ότι ο Ζιρινόβσκι όπως και η Χρυσή Αυγή έχει πολύ καλές σχέσεις με το Ιράν, όσο γίνεται βέβαια γιατί η σχέση Ρωσίας-Ιράν είναι πολύ δυσκολότερη από την σχέση Ελλάδας-Ιράν, και πάντα η Χρυσή Αυγή επαινεί τον Ζιρινόβσκι.“Putin ally tells Americans: vote Trump or face nuclear war”, Οκτώβριος 2016

“Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι - Η αλληλογραφία του με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου