Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Η Στήριξη του Ομπάμα στην Black Lives Matter και οι Θεωρίες Συνωμοσίας

Η μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matter είναι όπως έχω ξαναπεί παιδί των Μαύρων Πανθήρων και του Black Liberation Army, οι οποίοι σκότωναν αστυνομικούς και κάποιες φορές έβρισκαν άσυλο στην Κούβα, με βασικό αίτημα να μην πηγαίνουν οι μαύροι Αμερικανοί στον στρατό, να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες των ΗΠΑ, να σταματήσει ο πόλεμος στο Βιετνάμ κλπ.Και όπως έχω πει είναι σίγουρο ότι η οργάνωση έχει σχέση και με τα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Στο επίκεντρο της προπαγάνδας της οργάνωσης είναι η και καλά υπερβολική αστυνομική βία. Υπάρχουν και πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι που ακολουθούν την ίδια τακτική. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που ξέρω είναι η Εύα Αντωνοπούλου που δείχνει συνέχεια βιντεάκια αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ.

Η Black Lives Matter είναι ας πούμε η “Μαύρη Άνοιξη” που οργάνωσαν το 2012 στις ΗΠΑ το Ιράν, η Βενεζουέλα, η Κούβα, η Χεζμπολάχ, η FARC και οι λοπές δημοκρατικές δυνάμεις, όταν ξεκίνησε και η Αραβική Άνοιξη. Η Αραβική Άνοιξη δεν είναι μία συνωμοσία αλλά ένας ενεργειακός πόλεμος. Πχ στην Συρία τον πόλεμο τον ξεκίνησαν οι Τούρκοι και οι Άραβες, ενώ στο Μπαχρέιν τον ξεκίνησαν οι Ιρανοί.

Το Ιράν είναι πάρα πολύ ανήσυχο με την “υπερβολική” αστυνομική βία στις ΗΠΑ, και οργανώνει συνέδρια για να δει πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Πρέπει να πούμε στον Αλαφούζο να στείλει και την Αντωνοπούλου να κάνει μάστερ στην αστυνομική βία των ΗΠΑ. Βλέπε Telegraph “Iran invites families of black men shot by police to a Tehran anti-discrimination conference”, Σεπτέμβριος 2015.

Ο Ομπάμα υποστηρίζει την Black Lives Matter, λέγοντας βέβαια ότι είναι κάπως κακά παιδιά που σκοτώνουν λευκούς αστυνομικούς, και τους λέει ότι πρέπει να διαπραγματεύονται λίγο πιο όμορφα γιατί ο τρόπος που διαπραγματεύονται τώρα δεν είναι πολύ κομψός. Βλέπε Washington Times “Obama defends Black Lives Matter protests at police memorial in Dallas”, Ιούλιος 2016.

Ο Μπαράκ Ομπάμα να θυμίσω ότι μετά από πολλές δεκαετίες ομαλοποίησε πλήρως τις σχέσεις Κούβας-ΗΠΑ, και προχώρησε στην συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κάτι που έδωσε στο Ιράν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια, τρισεκατομμύρια στο μέλλον. Μέχρι και ο Ούγκο Τσάβεζ ζητούσε να προσπαθήσει να τα βρει με τις ΗΠΑ επί Ομπάμα. Άρα η συμμαχία των Ισλαμιστών και των Κομμουνιστών δικτατόρων δεν είναι κάτι που τρομάζει τον Ομπάμα. Κάθε άλλο θα έλεγα. Ίσως το βρίσκει και όμορφο.

Δεν λέω ότι το έκανε λόγω κάποιας θεωρίας συνωμοσίας. Είναι φανερό γιατί το έκανε. Το έκανε επειδή ο Ομπάμα είναι ένας αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος.

Εικόνα
Όταν πηγαίνεις και πιέζεις την κυβέρνηση της Κολομβίας να κάνει Ειρήνη με τους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC, και ξεκινάς και τις διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με την Κούβα, ενώ ξέρεις ότι ο Κάστρο βάζει στις ΗΠΑ την κόκα της FARC, και μαζί με την Χεζμπολάχ χρηματοδοτεί την Black Lives Matter και άλλους τρομοκράτες, τότε τους κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα.


Δεν λέω ότι συμμετέχει ο Ομπάμα σε αυτό, αλλά τους διευκολύνει σε αυτό που κάνουν. Δεν είναι προφανώς αφέλεια. Θεωρεί ότι είναι καλό για τις ΗΠΑ να δυναμώνουν φωνές όπως της Black Lives Matter. Δεν σημαίνει ότι θέλει να πάρουν τον έλεγχο των ΗΠΑ το Ιράν, η Κούβα και η Βενεζουέλα. Απλά οι κρατικοδίαιτοι Αμερικανοί πολιτικοί θεωρούν ότι είναι και προς όφελος τους η ριζοσπαστικοποίηση της Αμερικανικής κοινωνίας.

Να θυμίσω ότι το όνομα του Ομπάμα είναι Barack Hussein Obama. Μπορείτε να το γκουγκλάρετε. Αν δηλαδή στον δρόμο του φωνάξεις του Ομπάμα “Εεει Χουσείνι”, θα γυρίσει. Θα μου πεις είναι κακό να έχεις Μουσουλμανικό όνομα. Καθόλου κακό δεν είναι. Πολύ καλό είναι. Αλλά αν είσαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι εξαιρετικά κακό.

Όλα αυτά για να ξέρουμε γιατί στην οκταετία του Ομπάμα οι εξεγέρσεις των μαύρων Αμερικανών και οι δολοφονίες των Αμερικανών αστυνομικών έγιναν στις ΗΠΑ καθημερινότητα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η Χίλαρι Κλίντον, μία εξίσου με τον Ομπάμα κρατικοδίαιτη πολιτικός, δεν είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην Black Lives Matter. Είναι λιγότερο φιλική από τον Ομπάμα, αλλά δεν είναι εχθρική. Για παράδειγμα ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει την οργάνωση ότι έχει συμβάλει στην δολοφονία αστυνομικών.

 Παρόλα αυτά η οργάνωση δεν είναι καθόλου φιλική προς την Χίλαρι Κλίντον. Η ιδρυτής της οργάνωσης είπε ότι οι Κλίντον χρησιμοποιούν τους μαύρους Αμερικανούς μόνο για να μαζεύουν ψήφους. Βλέπε  “BLM Leader Says Clintons Only Use Blacks For Photo-Ops”, Αύγουστος 2016.

Και αυτό το είπε τον Αύγουστο του 2016, ενώ από τον Ιούλιο είχε αποκλειστεί ο αριστερός Εβραίος απατεώνας Bernie Sanders. Θέλω να πω δεν το είπε ελπίζοντας ότι υποψήφιος θα ήταν ο Sanders.

Ακούγεται κάπως περίεργο ενώ η Κλίντον έχει κρατήσει μία ισορροπημένη στάση απέναντι τους αυτοί να την βρίζουν. Βλέπε National Public Radio “Between Police And Black Lives Matter, Hillary Clinton Walking A Fine Line”, Αύγουστος 2016.

Ο αριστερός Εβραίος απατεώνας Bernie Sanders ήταν φυσικά υπέρ της Black Lives Matter.

Τα συνδικάτα της αστυνομίας έχουν κάνει επιθέσεις στην Κλίντον λόγω της όχι ξεκάθαρης στάσης της απέναντι στην Black Lives Matter. Βλέπε Telegraph “Police union attacks Hillary Clinton for inviting Black Lives Matter speakers to convention”, Ιούλιος 2016.

Θα περιμέναμε να είναι πολύ πιο επιθετικοί απέναντι στο Donald Trump η Black Lives Matter, και πιο φιλική απέναντι στην Κλίντον, η οποία έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους μαύρους ψηφοφόρους. Βλέπε National Public Radio “Understanding The Clintons' Popularity With Black Voters”, Μάρτιος 2016.

 Αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, και πολλά μέλη της οργάνωσης λένε ότι θα ψηφίσουν κάποιο μικρό κόμμα. Αν όμως το καλοσκεφτείς δεν είναι και τόσο παράδοξο, γιατί οι Black Lives Matter υποστηρίζονται από τα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας και του Μεξικού, από το Ιράν, από τον Φιντέλ Κάστρο και τους υπόλοιπους δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής. Οι οποίοι δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής είναι σύμμαχοι της Κίνας, της Ρωσίας και του Ιράν, και έχουν και ο καθένας τα δικά του συμφέροντα.

Υπάρχει και το θέμα ότι οι Ρώσοι θέλουν Τραμπ και οι Κινέζοι θέλουν Κλίντον. Πολλά και περίεργα τα συμφέροντα, περίεργη και η συμπεριφορά των Black Lives Matter, την οποία προμοτάρουν και πολλοί καλλιτέχνες και αθλητές των ΗΠΑ. Για παράδειγμα η Beyonce είναι φανατική υποστηρικτής τους και τους μάζεψε και 1.5 εκατομμύρια δολάρια. Βλέπε Washington Post “Beyoncé is a powerful voice for Black Lives Matter. Some people hate her for it”, Ιούλιος 2016.

Πολλοί αριστεροί Αμερικανοί που συνεργάζονται με ξένες χώρες τους έχουν δώσει χρήματα, όπως ο αριστερός Εβραίος απατεώνας George Soros, που τους έδωσε 650 χιλιάδες δολάρια, όπως και το αριστερό Αμερικανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Ford Foundation, και πάρα πολλοί άλλοι απατεώνες Αμερικανοί.

Άρθρα


Iran invites families of black men shot by police to a Tehran anti-discrimination conference”, Σεπτέμβριος 2015

“Obama defends Black Lives Matter protests at police memorial in Dallas”, Ιούλιος 2016

“BLM Leader Says Clintons Only Use Blacks For Photo-Ops”, Αύγουστος 2016

“Between Police And Black Lives Matter, Hillary Clinton Walking A Fine Line”, Αύγουστος 2016

“Police union attacks Hillary Clinton for inviting Black Lives Matter speakers to convention”, Ιούλιος 2016

“Black Lives Matter supporters march against Hillary Clinton: ‘Hard to trust”, Ιούλιος 2016


“Trump: Black Lives Matter has helped instigate police killings”, Ιούλιος 2016

“Beyoncé is a powerful voice for Black Lives Matter. Some people hate her for it”, Ιούλιος 2016

“Understanding The Clintons' Popularity With Black Voters”, Μάρτιος 2016Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου