Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Το Νόμπελ Ειρήνης του Al-GoreΟ αντιπρόεδρος του Bill Clinton, ο Al-Gore, ήταν από τους γκουρού της πράσινης ενέργειας και του πράσινου δολαρίου, και είχε πάρει μάλιστα και το Νόμπελ Ειρήνης για τις προσπάθειες που έκανε για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Βλέπε Wikipedia “Environmental activism of Al Gore”.Και πήρε και μία πεντακοσούρα εκατομμύρια από το Κατάρ ο Al-Gore όταν πούλησε στο Κατάρ το κανάλι του (Current TV), ώστε να λειτουργήσει και στις ΗΠΑ το αριστερό κανάλι του Εμίρη του Κατάρ (Al-Jazeera America). Το οποίο Al-Jazeera TV επένδυσε άλλα 2.5 δις δολάρια στις ΗΠΑ.

Μετά βέβαια ο Al-Gore πήγε τον Εμίρη στα δικαστήρια γιατί του έφαγε λέει 65 από τα 500 εκατομμύρια που έταξε. Γιατί σου λέει και ο Al-Gore, “καλός καλός, αριστερός αριστερός, οικολόγος οικολόγος, αλλά μαλάκας δεν είμαι Εμίρη μου”. Βλέπε Bloomberg "Al Gore Sues Al Jazeera Over $500 Million Current TV Deal"

Μια χαρά ο Al-Gore. Και το νόμπελ πήρε και την πεντακοσούρα. Εγώ ο φουκαράς θα ήμουν ευχαριστημένος και μόνο με την πεντακοσούρα. Την δόξα δεν την αναζητώ.

Σκεφτείτε τώρα παιδιά, αν αγόρασε ο Εμίρης το κανάλι του Al-Gore στις ΗΠΑ, πόσο εύκολο είναι να αγοράσει κανάλι από τον Νίκο Παπά στην Ελλάδα.  Την ημέρα του διαγωνισμού των καναλιών ο ΣΚΑΙ είχε μία τεράστια ψαρωτική καμπάνια της Qatar Airways. Το ΣΚΑΙ μάλιστα έχει και Eco News. Στον ΣΚΑΙ όλο το μυαλό τους το έχουν στο περιβάλλον και στο Κατάρ μου φαίνεται. Δεν ξέρω αν στο ΣΚΑΙ αγαπάνε πιο πολύ το Κατάρ ή το Ιράν. Το Κατάρ νομίζω. Αλλά όρκο δεν θα πάρω γιατί τώρα ανοίξανε και οι δουλειές με το Ιράν και ο Αλαφούζος είναι εφοπλιστής και έχει έξοδα.

Η Qatar Airways είναι η κρατική Καταριανή αεροπορική εταιρεία, και έχει αγοράσει ποσοστά στην British Airways και σε άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες. Αν μπορούσαν και οι αεροπορικές εταιρείες να είναι αριστερές, αριστερή θα ήταν η Qatar Airways. Αριστερή και οικολογική, σαν τον Εμίρη της.

Πιστεύω όμως ότι ο Νίκος Παπάς είναι πιο ΔΕΗ από τον Al-Gore. Πιο πολύ αγαπά ο Νικόλας από τον Εμίρη το κάρβουνο. Αλλά πιστεύω και την πράσινη ενέργεια θα την έβλεπε θετικά ο Νικόλας. Υπό προϋποθέσεις βέβαια. Α, όχι έτσι. Υπό προυπουθέσεις.

Υπάρχει και το φυσικό αέριο του Κατάρ άλλωστε. Άσε που ο εμίρης πουλά και πετρέλαιο. Τι? Μόνο το Ιράν? μόνο το Ιράν? Δες και λίγο το Κατάρ Νικόλα. Όσο βρωμά το πετρέλαιο του Ιράν βρωμά και το πετρέλαιο του Κατάρ. Πάρτε τις γυναίκες σας, φορέστε τους τις μαντήλες τους, και γρήγορα στο Κατάρ παλιόπαιδα. Σας βλέπουν στο Ιράν με τις μαντήλες και κλαίνε τα κακόμοιρα τα Καταριανάκια....

Al Gore Sues Al Jazeera Over $500 Million Current TV Deal
1η, 2η Παράγραφος
Former U.S. Vice President Al Gore sued Al Jazeera, claiming the satellite news provider owned by the Qatari royal family owes him and a partner $65 million from a deal to buy his network, Current TV.
Gore, 66, and Joel Hyatt, another former Current TV owner, accused Al Jazeera American Holdings I Inc. of fraud and breach of contract and are seeking undisclosed damages in a sealed complaint filed today in Chancery Court in Wilmington, Delaware. The men alleged that Al Jazeera illegally tried to seize $65 million in escrow funds tied to the $500 million buyout.


“Environmental activism of Al Gore”
1η Παράγραφος
Al Gore is the former Vice President of the United States (1993–2001), the 2000 Democratic Party presidential nominee, and the co-recipient of the 2007 Nobel Peace Prize with the Intergovernmental Panel on Climate Change. He has been involved with the environmental activist movement for a number of decades.
https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_activism_of_Al_Gore

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου