Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ομπάμα –Σαουδική Αραβία

Ο Ομπάμα δεν επέτρεψε να περάσει ένα ψήφισμα που θα επέτρεπε στους Αμερικανούς πολίτες να κυνηγήσουν δικαστικά την Σαουδική Αραβία για τον ρόλο της στην επίθεση της 9/11. Οι Σαουδάραβες έχουν πει ότι αν οι ΗΠΑ κάνουν κάτι τέτοιο θα αποσύρουν τις επενδύσεις τους από τις ΗΠΑ. Λογικό, γιατί θα μπορεί ο κάθε πολίτης που δικαιώνεται να παγώνει ή να κάνει κατάσχεση σε περιουσιακά στοιχεία της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν το λέω όμως γι’αυτό. Το λέω για να πω ότι αν ο Ομπάμα όλα αυτά που έκανε με το Ιράν, με την Βενεζουέλα, με την Κούβα κλπ, τα έκανε για να εξυπηρετήσει κάποια μη Αμερικανικά συμφέροντα, θα επέτρεπε να κυνηγήσουν οι Αμερικανοί πολίτες την Σαουδική Αραβία.

Αυτό που έκανε με το Ιράν η διακυβέρνηση Ομπάμα το έκανε για να σπάσει την συμμαχία Ρωσίας-Ιράν αλλά και για να μπορέσει το Ιράν να στείλει αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Αλλά και για να μπορέσει ο άλλος σύμμαχος των ΗΠΑ, η Ινδία, να συνεργαστεί με το Ιράν και να φτάσει στην Κεντρική Ασία αποφεύγοντας το Πακιστάν. Δεν το έκανε επειδή ήθελε να υποστηρίξει την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Προφανώς και έχει δεσμούς με τον Μουσουλμανικό κόσμο ο Ομπάμα, αφού έχει Μουσουλμανική καταγωγή και ο ίδιος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τα άλλα πάλι που έκανε, με τους Κουβανούς, με την αύξηση του κράτους και την αύξηση του χρέους κλπ, ούτε αυτά τα έκανε επειδή εξυπηρετεί μη αμερικανικά συμφέροντα. Απλά είναι αριστερή μαύρη μουσουλμανική λαίλαπα. Αμερικανική όμως αριστερή μαύρη μουσουλμανική λαίλαπα. Δεν είναι θέλω να πω σαν τον Oliver Stone που γυρίζει έργο και παρουσιάζει ως ήρωα τον Snowden, ο οποίος δούλευε στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και έκλεψε απόρρητα έγγραφα και τα πήγε στην Ρωσία. Άλλη κατηγορεία ο Oliver Stone. Μη Αμερικανική αριστερή άσπρη Χριστιανική λαίλαπα αυτός.


“Obama vetoes 9-11 victims’ bill as lawmakers press for override”, Σεπτέμβριος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου