Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Απατεωνάκοι

Κοιτάξτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ένας απατεώνας που και καλά γουστάρει Αυστριακούς οικονομολόγους. Και καλά φιλελές.

Όλοι αυτοί οι απατεώνες που παριστάνουν τους φιλελέδες, και όλως τυχαίως ζητάνε και ανοιχτά σύνορα με την Τουρκία, ποτέ δεν λένε ότι η ΕΕ απαγορεύει τα μονοπώλια, πχ δεν επιτρέπει καμία εταιρεία να έχει πάνω από το 50% της αγοράς. Και δυστυχώς για αυτούς αυτό ισχύει και για τα κρατικά μονοπώλια πχ ΔΕΗ, ΔΕΣΦΑ κλπ.

Ούτε φυσικά λένε ποτέ για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, η οποία δεν επιτρέπει στην κρατική Ρωσική Gazprom να παράγει το αέριο, να το διακινεί στην ΕΕ, και να το πουλάει στον τελικό καταναλωτή (απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας). Αντιθέτως της ζητάει να το φέρνει στα σύνορα της ΕΕ και από εκεί να επιτρέπει σε όποιον επιθυμεί να το διακινεί στο εσωτερικό της ΕΕ.

Ούτε φυσικά λένε ότι η ΕΕ απαιτεί πολύ μεγαλύτερη διαφάνεια στις τράπεζες, κάτι που δεν επιτρέπει στην πολιτική μας νομενκλατούρα να χρησιμοποιεί τις τράπεζες για να δίνει δάνεια σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

Ούτε φυσικά λένε ότι η ΕΕ ζητάει ανεξάρτητες δικαστικές και φοροελεγκτικές αρχές.

Ούτε λένε ότι η ΕΕ απαιτεί να μην έχουν τα κράτη μέλη ελλείμματα ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν κρίσεις χρέους.

Και άλλα πολλά δεν λένε. Η πραγματικότητα είναι ότι ο λόγος που λένε φασιστική την ΕΕ είναι ότι επιβάλλει όλα τα παραπάνω, και άλλα παρόμοια με τα παραπάνω. “Γιατί σου λέει μωρή φασιστική ΕΕ δεν μου επιτρέπεις να έχω την ΔΕΗ μονοπώλιο?”.


Όταν βλέπετε αυτούς τους απατεωνάκους, που παριστάνουν τους φιλελέδες, να ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες να τους ρωτάτε και καλά με απορία “μα δεν σου αρέσει που δεν επιτρέπει η ΕΕ στην ΔΕΗ να είναι μονοπώλιο”? Και μετά γελώντας από μέσα σας να ακούτε τις απαντήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου