Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δίδυμοι Πύργοι - Μπογδάνος -Προπαγάνδα

Ενδιαφέρον βίντεο που εμφανίζει τον αριστερό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνο Μπογδάνο να κοπρίζει πάνω στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου (Δίδυμοι Πύργοι).Αρχικά ο Μπογδάνος εμφανίζει ένα βίντεο που γύρισαν στις ΗΠΑ κάτι ψεκασμένα, αριστερόνια φαντάζομαι, προκειμένου να ειρωνευτούν την επέτειο. Υποτίθεται για να διαφημίσουν. Τα ψεκασμένα έχουν γυρίσει ένα βίντεο παρωδία για την 9/11 στο μαγαζί που εργάζονται. Το βίντεο αυτό το ανέβασαν στο Facebook χωρίς φυσικά αυτό να το γνωρίζει ο εργοδότης τους. Και χωρίς και οι ίδιοι να φαντάζονται ότι θα γίνει ο χαμός που έγινε.

Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο του CBS παρακάτω, από τον σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο, αφού πρώτα απολογήθηκαν για τους υπαλλήλους τους, οι οποίοι γύρισαν το βίντεο και το ανήρτησαν στο Facebook εν αγνοία των εργοδοτών τους επαναλαμβάνω.

Αυτά στο μεταξύ έχουν γίνει πριν την εκπομπή του Μπογδάνου, όπως θα δείτε από την ημερομηνία του άρθρου. Αλλά ο Μπογδάνος και η ομάδα του δεν ξέρει να γκουγκλάρει. Και ανεβάζει ο Μπογδάνος το βίντεο ως την διαφήμιση μίας Αμερικανικής εταιρείας, και μιλάει κατά του καπιταλισμού, ο οποίος κακός καπιταλισμός δεν σέβεται τίποτα για να βγάλει λεφτά.

Στην συνέχεια ο Μπογδάνος αφήνει να εννοηθεί ότι την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την έκαναν οι ίδιοι οι Αμερικανοί, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί πως έπεσε ένα μικρό κτίριο δίπλα στους Δίδυμους Πύργους. Αυτή είναι μία από τις πολλές θεωρίες συνωμοσίες που κυκλοφορούν οι αριστεροί και οι Ισλαμιστές για την 11η Σεπτεμβρίου, η λεγόμενη θεωρεία του “Building 7”. Λες και αν ακόμα το μικρό κτίριο έπεσε με βόμβα, όπως λένε οι Ισλαμιστές, την βόμβα δεν μπορεί να την έβαλαν οι τρομοκράτες.

Φυσικά για το ότι ήταν το Ιράν και η Χεζμπολάχ που εκπαίδευσαν τους Σαουδάραβες τρομοκράτες που έκαναν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ο Μπογδάνος δεν λέει κουβέντα. Ότι ακριβώς λένε οι Ισλαμιστές λέει και ο Μπογδάνος.

Στο μεταξύ τα Αμερικανικά δικαστήρια έχουν ήδη τελεσιδικήσει και καταδικάσει με πρόστιμα πολλών δισεκατομμυρίων το Ιράν για την συμμετοχή του στην επίθεση. Βλέπε Bloomberg Iran Told to Pay $10.5 Billion to Sept. 11”

Αλλά ποιος από τους κνίτες των ΜΜΕ να το πει αυτό στην Ελλάδα?

Το πιο αστείο όμως δεν είναι ο Μπογδάνος. Το μεγάλο καλαμπούρι είναι ο ίδιος ο Αλαφούζος. Ο Αλαφούζος μας έχει φορτώσει στο ΣΚΑΙ κάτι τύπους σαν τον Μπογδάνο και την Μπουσδούκου για να μας “ενημερώνουν”, και περιμένει οι Νεοδημοκράτες να στενοχωρηθούμε αν τα κουμμούνια του κλείσουν το κανάλι και αφήσουν μόνο την ΕΡΤ. Τέτοιο κανάλι να το χώσεις στο γκώλο μαλάκα Αλαφούζε. Αν τελικά τα κουμμούνια τον κλείσουν τον ΣΚΑΙ εγώ θα γελάω και θα φτύνω έξω από το κλειστό κτίριο του σταθμού. Λίγο για τον Άρη θα στενοχωριέμαι. Και μετά θα ξαναφτύνω.

Για το βίντεο με τον Μπογδάνο βλέπε εδώ

Για το τι έγινε στους Δίδυμους Πύργους βλέπε “Ο Αγωγός Afghan Oil και οι Διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ με τους Ταλιμπάν”.

Για το άρθρο του CBS βλέπε
“Miracle Mattress store closes doors "indefinitely" after controversial 9/11 ad”, Σεπτέμβριος
1η, 2η, 3η, 4η Παράγραφος
The owner of mattress company in Texas has apologized for a “tasteless” advertisement promoting a 9/11 anniversary sale featuring a woman screaming as two towers of mattresses fall to the ground.
Miracle Mattress owner Mike Bonanno apologized Thursday, saying the online ad was produced without his knowledge by employees in San Antonio.
On Friday, Bonanno announced that the store “will be closed indefinitely.”
“We will be silent through the 9/11 Anniversary to avoid any further distractions from a day of recognition and remembrance for the victims and their families,” Bonanno said in a news release. “We take full responsibility for our actions and sincerely regret the hurt and pain caused by this disrespectful advertising campaign.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου