Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Black Lives Matter + Al-Qaeda

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε ο αρχηγός της Al-Qaeda Ayman Zawahiri, ο οποίος διαδέχθηκε τον Οσάμα μπιν Λάντεν, εκτός από το να υπόσχεται στους Μουσουλμάνους νέες επιθέσεις όπως αυτή της 9/11, καλεί τους μαύρους των ΗΠΑ να ασπαστούν το Ισλάμ και να ξεσηκωθούν εναντίον της λευκής πλειοψηφίας που τους καταπιέζει, γιατί διαφορετικά δεν θα βρούνε ποτέ το δίκιο τους. “THE CONNECTION BETWEEN AL-QAEDA ANDBLACK LIVES MATTER”, Σεπτέμβριος 2016

Αυτά που λέει η μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matter λέει και ο Zawahiri. Η ταύτιση απόψεων είναι αναμενόμενη, αλλά δεν μας λέει κάτι για τον βαθμό συνεργασίας, ή για το αν υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στην Al-Qaeda και την Black Lives Matter. Η Black Lives Matter παρακινεί τους μαύρους Αμερικανούς να εκτελούν λευκούς αστυνομικούς, ζητάει να δοθούν αποζημιώσεις για τα χρόνια που οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν δούλους από την Αφρική. Δούλους που πουλούσαν οι ίδιοι οι Αφρικανοί. Όταν δεν έτρωγαν αυτούς που αιχμαλώτιζαν.Δείτε το “Οι Μισητοί Οκτώ” του Κούέντιν Ταραντίνο. Ο Ταραντίνο υποστηρίζει την Black Lives Matter. Ο Ταραντίνο φτιάχνει πολλά από τα έργα του στην Miramax (πχ Pulp Fiction, Kill Bill κλπ). Βλέπε πχ παρακάτω διαφήμιση της Vodafone που προσκαλεί τον κόσμο να δει τα έργα του έργα Ταραντίνο στην Μίραμαξ.

Η Miramax ανήκει στο αριστερό κανάλι του Εμίρη του Κατάρ το Al-Jazeera από το 2010. Βλέπε “Hollywood studio Miramax sold to Qatar's BeIn Group”, Μάιος 2016.

Για τον βρώμικο ρόλο του Ταραντίνο βλέπε “Κουέντιν Ταραντίνο-Μουσουλμανική Αδελφότητα”.

Ο ιδανικός υποστηρικτής της Black Lives Matter είναι προφανώς οι Κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής, πχ Κούβα, Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Βολιβία, οι οποίοι όπως έχω ξαναπεί έχουν πολύ στενή συνεργασία και με το Ιράν.

Και φυσικά και τα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού και της Κολομβίας, στα οποία πολύ σημαντικό ρόλο έχει η Χεζμπολάχ και η τρομοκρατική κομμουνιστική οργάνωση FARC, η οποία ελέγχει πάνω από το 50% του εμπορίου της κοκαΐνης στην Κολομβία.

Στο μεταξύ χρήματα στην Black Lives Matter δίνουν και αριστεροί Αμερικανοί, δήθεν επειδή τους πιάνει ο πόνος για τους μαύρους, αλλά στην πραγματικότητα το κάνουν για οικονομικούς λόγους. Γιατί εκτός από τον πόλεμο των Ισλαμιστών, των Κομμουνιστών και των Ρώσων εναντίον των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ έχουν και μεγάλα εσωτερικά θέματα.

Για παράδειγμα πολλοί Αμερικανοί θέλουν να κατασκευαστεί ο αγωγός Keystone Pipeline, ο οποίος θα στείλει στις ΗΠΑ τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου που διαθέτει ο Καναδάς στην Αλμπέρτα, και θα τους δώσει διέξοδο προς τον Κόλπο του Μεξικού και τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό προφανώς θίγει και τους Ισλαμιστές, τους Κομμουνιστές και τους Ρώσους, αλλά και πολλούς Αμερικανούς.

Υπάρχουν για παράδειγμα πολλοί Αμερικανοί που υποστηρίζουν τα λόμπι της ακριβής “πράσινης” ενέργειας, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μία τεράστια μπίζνα στην οποία πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι Κινεζικές εξαγωγές τέτοιου εξοπλισμού.

Και προφανώς υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί των οποίων οι εταιρείες εισάγουν από την Κίνα τέτοιο εξοπλισμό, και υπάρχουν και Αμερικανοί που έχουν εταιρείες που παράγουν τεχνολογία και εξοπλισμό για την εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Και όλοι αυτοί θίγονται από το την παραγωγή πετρελαίου και αερίου από σχιστόλιθο, θίγονται και από τις πολιτικές του Donald Trump που θέλει να βάλει μεγαλύτερους δασμούς στους Κινέζους κλπ.

Και γίνεται το έλα να δεις. Γιατί έχεις τους Ισλαμιστές, τους Λατινοαμεικάνους, τους Κινέζους και τους Ρώσους να την πέφτουν στις ΗΠΑ, και έχεις και τους Αμερικανούς να σκοτώνονται μεταξύ τους, και κάποιοι από αυτούς και με τους Καναδούς. Έχω ξαναπεί ότι ο νέος Πρόεδρος του Καναδά, ο Τζάστιν Τριντό, τον οποίο μας τον δείχνουν συνέχεια οι κνίτες των ΜΜΕ, έχει πει ότι δεν τον πειράζει να μην γίνει ο Keystone Pipeline, κάτι που εξυπηρετεί Βενεζουέλα, Ιράν, Ρωσία, Κατάρ κλπ.

Γι’αυτό και είναι ήρωας στην Ελλάδα.ο Τριντό. Είναι το Ποτάμι που ακούσει του Καναδά. Στο πιο σοβαρό φυσικά.  Είναι του ανθρωπισμούς και της πράσινης ενέργειας και της διανόησης κλπ. Η προηγούμενη κεντροδεξιά κυβέρνηση του Καναδά είχε τον Keystone Pipeline ως προτεραιότητα και σκοτωνόταν με τον Ομπάμα. Δεν έχω άποψη για το αν πρέπει να γίνει ή όχι ο αγωγός. Δεν το έχω ψάξει. Απλά λέω για τα συμφέροντα.

Για το άρθρο του FrontPage Magazine βλέπε παρακάτω. Το FrontPage Magazine είναι ένα αντικομμουνιστικό και αντι-Ισλαμικό site που ανήκει στον Αμερικανοεβραίο David Horowitz.

THE CONNECTION BETWEEN AL-QAEDA ANDBLACK LIVES MATTER”, Σεπτέμβριος 2016

“Οι πολυβραβευμένες ταινίες της Miramax μόνο στο hol video club και χωρίς χρέωση”
Αθήνα, 5 Μαρτίου 2013 – Οι πολυβραβευμένες ταινίες της Miramax έρχονται στο hol video club και για πρώτη φορά διαθέσιμες on demand στην ελληνική τηλεόραση. Από την 1η Μαρτίου οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες παραγωγές της Miramax που προσφέρονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
60 μοναδικές ταινίες έρχονται να μαγέψουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Ανάμεσά τους ταινίες του Quentin Tarantino: Pulp Fiction, Kill Bill Volume 1, μεγάλες box office επιτυχίες των τελευταίων χρόνων: Frank Miller's Sin City, Hollywoodland, Confessions of a Dangerous Mind, μοναδικές βραβευμένες ταινίες: Chicago και διεθνείς παραγωγές: Malena, Pinocchio είναι διαθέσιμες για να τις απολαύσεις όποτε θες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!
Το hol video club προσθέτει πλέον και τη Miramax στα συνεργαζόμενα studios ύστερα από συνεργασίες που ήδη έχει με τα The Walt Disney Company, Paramount, Sony Pictures, Universal, Warner, 20th Century Fox, αλλά και τη Village Roadshows και προσφέρει το πλουσιότερο on demand περιεχόμενο με περισσότερες από 2.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν.
Το πιο πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο με την πιο προσιτή τιμή στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, βρίσκεται στο hol video club. Η hellas online μέσω της υπηρεσίας hol my tv προσφέρει μια πλήρη γκάμα ψυχαγωγικού περιεχομένου που εμπλουτίζεται συνεχώς με μοναδικές νέες κυκλοφορίες ταινιών σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Τεράστιες επιτυχίες του αμερικανικού box office, oscarικές ταινίες, αγαπημένες ελληνικές ταινίες καθώς και κλασσικές ταινίες της έβδομης τέχνης είναι άμεσα διαθέσιμες στους συνδρομητές της υπηρεσίας, τόσο σε standard όσο και high definition.
Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 6 μήνες δώρο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.
Σχετικά με την hellas online
Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις  ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το  δεύτερο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα  (4.600+ χλμ.) που φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr ​
Πληροφορίες για θέματα Τύπου hellas online
Χριστίνα Γερονικόλα, Corporate Communications Director, τηλ.: 213 000 4270, email:  christina.geronicola@hol.net

“Hollywood studio Miramax sold to Qatar's BeIn Group”, Μάιος 2016

“Κουέντιν Ταραντίνο-Μουσουλμανική Αδελφότητα”


2 σχόλια:

 1. Πολύ ενδιαφέρουσες κατηγορίες. Δεν έχουμε καμμία ιδεολογική σχέση, αλλά συμμερίζομαι διάφορες υποψίες για το FARC, τους ισλαμοφονταμενταλιστές, το Ιράν, τα εθνοκομμουνιστικά κινήματα της Λατινικης Αμερικής και φυσικά για το Χόλυγουντ.
  Καλά κάνετε και βάζετε τα λίνκ, και μάλιστα μερικές φορές κάνετε περιλήψεις, αλλά υπάρχει ένα θέμα:
  Καλώς ή κακώς υπάρχει ένα είδος μονομέρειας που "χτυπάει" στον τρόπο τεκμηρίωσης των κατηγοριών και μια γενικότερη δικαιολογημένη καχυποψία προς κάθε "συνωμοσιολογία". Βέβαια οι διάφοροι αναλυτές μιλάνε συνήθως για την συνωμοσιλογία του αντίπαλου, οπότε μύλος..Όμως τελικά μόνον με την τεκμηρίωση και τον έλεγχο των πηγών βγάζει κανένας άκρη. Οπότε και οι υποδείξεις ενός που θα ήθελε να αντικρούσει τις αποκαλύψεις ακυρώνονται από τα τεκμηριωμένα στοιχεία, ή έστω τις ενδείξεις στοιχείων. Εδώ, ίσως είστε από τα λίγα μπλόγκ που δεν αναπαράγουν αμάσητη την ιρανορωσικοισλαμιστική οπτική των πραγμάτων, και αυτό είναι χρήσιμο ακόμα κι αν τελικα υπάρχει μια αναπαραγωγή της άλλης άποψης (που είναι πιο σεβαστή σε δυτικές χώρες) που είναι και αυτή προβληματική από μια γενική άποψη πάλι.
  Τέλος πάντων, πολύ χρήσιμη δουλειά ακόμα και στο επίπεδο τελικά της πολυφωνίας. Θα δω τώρα το λινκ που μας προσφέρετε, και θα σας πω την άποψή μου ίσως επί του θέματος της τεκμηρίωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως τα καταλαβαίνει ο καθένας τα πράγματα

   Διαγραφή