Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

National Review VS Παπα-Ξεφτίλας

Πάρα πολύ ωραίο άρθρο του κεντροδεξιού Αμερικανικού περιοδικού National Review για τον αριστερό Αργεντίνο Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να έχει η Ευρώπη ανοιχτά σύνορα με τον Μουσουλμανικό κόσμο.Κάτι που φυσικά δεν επηρεάζει την χώρα του Φραγκίσκου την Αργεντινή. Έχει γραφτεί ότι ο Πάπας πουλάει την Ευρώπη στους Μουσουλμάνους, και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις που μπορεί να σκεφτεί κάποιος για να εξηγήσει την συμπεριφορά του Φραγκίσκου.

Το National Review είναι ένα πολύ ποιοτικό site και αξίζει να το παρακολουθείτε. Από αυτά που οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποκαλούν “υπερ-συντηρητικά”.

Γράφει το άρθρο ότι η επικρατούσα θρησκεία τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ αλλά ο σοσιαλισμός, γιατί είναι ο σοσιαλισμός που κυριαρχεί στα πανεπιστήμια και τον δημόσιο λόγο και όχι ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ. Και συνεχίζει το άρθρο ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η επιρροή του σοσιαλισμού στον Χριστιανισμό και το Ισλάμ παρά το αντίθετο.

Στην συνέχεια το άρθρο επικαλείται στις σοσιαλιστικές απαντήσεις που έδωσε ο Φραγκίσκος όταν τον ρώτησαν για την δολοφονία του Γάλλου κληρικού από τα μέλη του ISIS. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ο Φραγκίσκος είπε ότι και οι Καθολικοί κάνουν εγκλήματα και άρα δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσει την βία του Ισλάμ.

Το πιο ωραίο όμως είναι το άλλο. “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ”, είπε ο Πάπας, “ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”.

Αυτά που λένε οι Ισλαμιστές, οι Κομμουνιστές και οι Ναζί λέει ο Φραγκίσκος. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και ο Ερντογάν τι διαφορετικό λένε από τον Φραγκίσκο?

Φραγκίσκο 666 the number of the beast. Φραγκίσκο ουουουουουουου


“The Pope’s Disturbing Moral Relativism in the Wake of Father Hamel’s Slaughter”, Αύγουστος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου