Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Brad Pitt - Μουσουλμανική Αδελφότητα

Έχω πει πολλές φορές ότι τα Αμερικανικά πανεπιστήμια και το Hollywood είναι τα κάστρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής.
Άλλο ένα μικρό δείγμα. Ο πολύς Brad Pitt στο Killing Τhem Softly, ένα έργο για καθυστερημένους, που περιέχει μόνο δολοφονίες, μίσος και αριστερή προπαγάνδα.

Την ώρα που η τηλεόραση δείχνει τον Ομπάμα να λέει ότι ο Αμερικανικός λαός είναι ένα, λέει ο ωραίος Brad ότι “την Αμερική την ίδρυσαν οι πλούσιοι επειδή δεν ήθελαν να πληρώνουν φόρους στους Βρετανούς, και ο Τζέφερσον, ένας από τους πατέρες των ΗΠΑ πηδούσε τις σκλάβες του και έπινε το ουίσκι του”.

Και καταλήγει ο διανοούμενος και καλοπληρωμένος Brad Pitt στο ότι “Η Αμερική δεν είναι χώρα, δεν είναι μία κοινότητα, αλλά μία μπίζνα όπου ο καθένας είναι για πάρτι του”. Και τσαφ, παίρνει καμιά δεκαριά εκατομμύρια δολάρια για το έργο.

Για την σκηνή με τον Brad Pitt βλέπε “Brad Pitt VS ΗΠΑ”

 Αυτά που λέει η μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matter λέει ο Brad Pitt στο έργο. Προφανώς και οι  Αμερικανοί δεν ήθελαν να πληρώνουν φόρους στους Βρετανούς, και προφανώς αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της επανάστασης. Όπως βασικός λόγος της επανάστασης ήταν ότι οι Γάλλοι ξεσήκωναν τους Αμερικανούς για να διώξουν τους Άγγλους, επειδή οι Άγγλοι είχαν κερδίσει τους Γάλλους στις ΗΠΑ και τους είχαν πάρει τις αποικίες τους. Βλέπε “Ο Πόλεμος για την Αμερικανική Ανεξαρτησία”.

 Αλλά πάντα κάποια οικονομικά αίτια υπάρχουν πίσω από τους πολέμους. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τον πόλεμο για την Αμερικανική Ανεξαρτησία.

Κοιτάξτε τι ζόρια τρώει η Ελλάδα για να μείνει η πλειοψηφία των μετοχών των κρατικών μονοπωλίων στο Ελληνικό δημόσιο, για να μην έχουμε ανεξάρτητες δικαστικές αρχές κτλ.

Επίσης, την ώρα που ο ωραίος Brad σκορπίζει τον αντιαμερικανισμό στις ΗΠΑ, η σαβούρα σύζυγος του Angelina Jolie, σαρώνει την Ευρώπη και ζητά ανοιχτά σύνορα με τον Μουσουλμανικό κόσμο. Τυχαίο??????

Εικόνα Τσίπρας-ΤζολίΥπάρχουν μάλιστα φήμες ότι η Ατζελίνα έχει μπίζνα για υιοθεσία παιδιών, αν και δεν ξέρω αν αυτό ισχύει. Δεν έχω ιδέα.

Αλλά θα μου πει κανείς ότι δεν είναι τα ίδια πετροδόλαρα που πληρώνουν τον αντιαμερικανισμό που πουλάει ο Brad Pitt στις ΗΠΑ με τα ανοιχτά σύνορα που προωθεί η Ατζελίνα με τον Μουσουλμανικό κόσμο? Ε μην τρελαθούμε κιόλας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την προπαγάνδα του Hollywod βλέπε

 “Ο Λεονάρντο Ντικάπριο και η Χρηματοδότηση του Λύκου της Wall Street

“George Clooney – Μουσουλμανική Αδελφότητα

HollywoodΑραβες

και “Steven Spielberg VS Ρεπουμπλικάνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου