Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Ο Παπα--ξεφτίλας

Η Αργεντινή είναι μία χώρα που είχε πολύ στενή συνεργασία με την συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής. Μπορεί να μην είχε τον ενεργό ρόλο που είχαν η Βενεζουέλα, η Βολιβία και η Κούβα, αλλά σίγουρα ήταν μέσα σε αυτό το κλαμπ. Η Αργεντινή είναι η χώρα από την οποία το Ιράν προσπαθούσε να αγοράσει πυρηνική τεχνολογία στην μαύρη αγορά, όταν ο Καντάφι συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς, τους Άγγλους και τους Γάλλους, και κάρφωσε το Πακιστάν, που μέχρι τότε πουλούσε πυρηνική τεχνολογία και πυρηνικό εξοπλισμό στην Λιβύη και το Ιράν.

Η Αργεντινή είναι η χώρα στην οποία δολοφονήθηκε, αυτοκτόνησε υποτίθεται, ο δημόσιος κατήγορος Alberto Nisman, μερικές ώρες πριν παρουσιάσει στο κοινοβούλιο στοιχεία για συμμετοχή της Προέδρου της Αργεντινής σε απόκρυψη στοιχείων για συμμετοχή του Ιράν σε τρομοκρατικές δραστηριότητες στην Αργεντινή.

Ο αριστερός Αργεντινός Πάπας Φραγκίσκος, μετά την δολοφονία του Γάλλου ιερέα από ένα μέλος του ISIS, είπε ότι οι θρησκείες δεν κάνουν πόλεμο. Πόλεμο κάνουν οι άλλοι είπε, για τους φυσικούς πόρους.

Πόσο διαφέρει αυτό που λέει ο Πάπας από αυτό που λέει η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι Κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής, και οι δύο εκ των οποίων διαθέτουν διεφθαρμένα πολιτικά συστήματα που βασίζονται στις εξαγωγές πετρελαίου για να πληρώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους που τους υποστηρίζουν?

Και οι Κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής, και οι Ισλαμιστές, ισχυρίζονται ότι οι Σταυροφόροι λυμαίνονται τους φυσικούς πόρους των Μουσουλμάνων.

Η πραγματικότητα είναι ότι το μόνο που ζητάνε οι σταυροφόροι είναι να πουλάνε οι Μουσουλμάνοι το πετρέλαιο και το φυσικό τους αέριο, το οποίο έβγαλαν χάρη στους σταυροφόρους, στις τιμές που ορίζει η αγορά.

Και η διαφορά είναι ότι Μουσουλμάνοι όπως ο Ερντογάν, θέλουν να έχουν υπό τον έλεγχο τους όλο το πετρέλαιο του Μουσουλμανικού κόσμου, ώστε ένας Σουλτάνος να αποφασίζει πόσο θα πουλήσει το πετρέλαιο, μέσα σε ένα πλαίσιο όπου δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Ώστε να ορίζονται πολύ υψηλότερες τιμές με πολύ μικρότερες ποσότητες παραγωγής πετρελαίου (save our oil for our children).

Αυτό που λέει ο Ερντογάν λέει και ο Πάπας Φραγκίσκος. Ότι για τον πόλεμο δεν φταίνε οι Μουσουλμάνοι αλλά οι σταυροφόροι που λυμαίνονται τις πρώτες ύλες των Μουσουλμάνων. Οι καλοί Μουσουλμάνοι που πριν μπορέσουν οι Ευρωπαίοι να κάνουν τον γύρο της Αφρικής και να διασχίσουν τον Ατλαντικό ξεπέτσιαζαν τους κακούς Χριστιανούς στους δασμούς και τους φόρους για να τους πουλήσουν στην Αίγυπτο και την Ανατολική Μεσόγειο τα προϊόντα των τροπικών ζωνών της Ασίας.

Μα τι ξεφτίλας Πάπας...
“The Pope and Holy War”, Ιούλιος 2016


2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι κι ο πάπας το αυτό προσπάθησε να υποστηρίξει ..ότι τον πόλεμο δεν τον κάνει η θρησκεία αλλά οι από πίσω μουσουλμάνοι που θέλουν να ελέγξουν τόν πλούτο.. απλά δεν το έκανε λιανά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή