Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΝΔ-Μουσουλμανικό Τέμενος

Πόσα χρόνια μπλοκάρει την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναικού στον Βοτανικό ο ΣΥΡΙΖΑ για να κατασκευαστεί το Μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό? Πόσα χρόνια? Κατέστρεψε τον Βωβό ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν οι Μουσουλμάνοι τον Βοτανικό.

Το οποίο Τέμενος θα λειτουργήσει στο μέλλον ως μεγάλο Μουσουλμανικό γκέτο, με αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά που βλέπουμε στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Ξέρω πόσο χυδαία εκβιάζουν τα κουμμούνια, και πόσο αδίστακτα είναι, αλλά αυτό δεν επιτρέπει στον Κούλη Μητσοτάκη να κάνει πίσω, επειδή φοβάται ότι μπορεί τα κουμμούνια να του βγάλουν κάτι για την οικογένεια του στην φόρα. Και να μην ξεχνάμε και τους μουσουλμανολάγνους της ΝΔ, βλέπε Αβραμόπουλο, βλέπε Κακλαμάνη και σία.

Έπαιξε ο χέστης το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, και άφησε την Χρυσή Αυγή, την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που μέχρι χτες ήταν έτοιμη να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, να κουνάει δήθεν τις Ελληνικές σημαίες.

Υπήρχε περίπτωση ο Σαμαράς να κωλώσει και να παίξει το παιχνίδι του Τσίπρα? Δεν θα το έκανε όσο και να τον απειλούσε ο Τσίπρας. Για να καταλαβαίνετε γιατί η ρουφιάνα η Μπακογιάννη έτρεχε στους ακροαριστερούς δημοσιογράφους των ΜΜΕ και έκανε τον πόλεμο που έκανε στον Σαμαρά, και γιατί χυδαίοι δημοσιογράφοι όπως ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου, έκαναν στον Σαμαρά τον πόλεμο που του έκαναν.

Κρίμα για τον χέστη τον Κούλη.....


1 σχόλιο:

  1. Το θεμα ειναι οτι και ο Αδονις επιχειρηματολογει υπερ του τεμενους https://m.youtube.com/watch?v=Jb3ZCjUBvaY .Γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή