Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Στίβεν Σπίλμπεργκ VS Ρεπουμπλικάνοι

Σύμφωνα με τον αριστερό Αμερικανό σκηνοθέτη Steven Spielberg για όλα τα κακά των Ηνωμένων Πολιτειών ευθύνεται η κεντροδεξιά. Ο Spielberg είναι εβραϊκής καταγωγής, και είναι από τους καλούς Εβραίους που θα έλεγαν και οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες των ΜΜΕ, και συμμετείχε στην σκηνοθεσία του “Λύκου της Wall Street”, αν και ο βασικός σκηνοθέτης ήταν ο Μάρτιν Σκορτσέζε.Η ταινία παρουσιάζει στον σανοφάγο την Wall Street και το χρηματιστήριο ως ένα άθροισμα ναρκομανών και εγκληματιών, και είναι ίσως η πιο σκληρή αριστερή προπαγάνδα που έχει βγάλει το Hollywood. Είχε μάλιστα το έργο χρηματοδοτηθεί με αμαρτωλά Μουσουλμανικά κεφάλαια. Βλέπε “Ο Λεονάρντο Ντικάπριο, η Σαουδική Αραβία και ο Λύκος της Νέας Υόρκης”.

Δυστυχώς η οικονομική κρίση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έκανε πολύ πιο δυσεύρετα τα εγχώρια κεφάλαια, και αυτό αύξησε πάρα πολύ την σημασία και την επιρροή των Ισλαμικών και Λατινικών κεφαλαίων, τα οποία σπεύδουν να χρηματοδοτούν τις “τέχνες” και τους “διανοούμενους” της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Βλέπετε ότι μπροστάρηδες στο να ανοίξουν τα σύνορα της Ευρώπης και των ΗΠΑ στους Μουσουλμάνους είναι πάντα οι “διανοούμενοι” ζήτουλες.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο τα Αμερικανικά πανεπιστήμια και το Hollywood είναι τα πιο ισχυρά κάστρα των Ισλαμιστών και των Λατίνων δικτατόρων στις ΗΠΑ, και γι’αυτό και οι ακαδημαϊκοί, οι φοιτητές και οι αστέρες του Hollywood ήταν τα κάστρα του κομμουνιστή Εβραίου απατεώνα Bernie Sanders, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα καταργούσε την παραγωγή πετρελαίου και αερίου από σχιστόλιθο στις ΗΠΑ αν ήταν ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, και υποστηρίχθηκε με  πάθος και από τους Ισλαμιστές και από τους Λατίνους δικτάτορες.

“Steven Spielberg Blames Conservativesfor 'Rage' in America

“Ο Λεονάρντο Ντικάπριο, η Σαουδική Αραβία και ο Λύκος της Νέας Υόρκης”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου