Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Φεμινίστριες Εναντίον UNOCAL

Είναι γνωστό ότι οι φεμινιστικές οργανώσεις είναι πάντα και αριστερές οργανώσεις.

Έχω αναφερθεί στις συζητήσεις των Αμερικανών με τους Ταλιμπάν την δεκαετία του 90, όταν οι Αμερικανοί τους ζητούσαν να επιτρέψουν να κατέβει το αέριο και το πετρέλαιο της Κεντρικής Ασίας στον Ινδικό Ωκεανό, με αντάλλαγμα να τους αναγνωρίσουν το κράτος τους. Το έργο είχε αναλάβει η Αμερικανική εταιρεία UNOCAL, η οποία στην συνέχεια απορροφήθηκε από την επίσης Αμερικανική Chevron.Όσο και αν σας κάνει εντύπωση, μία από τις μεγαλύτερες πιέσεις που ασκήθηκαν στην διακυβέρνηση Κλίντον την δεκαετία του 90, η οποία έκανε τα παζάρια με τους Ταλιμπάν, ήταν από τα φεμινιστικά κινήματα των ΗΠΑ, τα οποία ζητούσαν να σταματήσουν η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η UNOCAL τις διαπραγματεύσεις με τους Ταλιμπάν για την κατασκευή των αγωγών, επειδή οι Ταλιμπάν κακοποιούσαν τις γυναίκες. Το οποίο ήταν όντως αλήθεια. Πράγματι οι Ταλιμπάν κακοποιούσαν τις γυναίκες.

Όλως τυχαίως αυτό συνέφερε και τους Άραβες, και τους Ιρανούς, και την Αλ Κάιντα. Τώρα βέβαια που η γυναίκα του Ερντογάν είπε ότι τα χαρέμια είναι σχολεία για τις γυναίκες δεν πειράζει. Δεν βαριέσαι.

Έχω πει πολλές φορές για τις χρηματοδοτήσεις των Ισλαμιστών και των Κομμουνιστών της Λατινικής Αμερικής σε κομμουνιστές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, προκειμένου να ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον των Αμερικανικών και Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Και οι Ρώσοι το κάνουν αυτό κυρίως πλέον με χρηματοδοτήσεις εθνικοσοσιαλιστικών κομμάτων. Οι χρηματοδοτήσεις αυτές πηγαίνουν σε οτιδήποτε αριστερό. Από φεμινιστικά κινήματα, μέχρι οικολογικές οργανώσεις, έως κομμουνιστικά κόμματα.

Αυτό είναι η μεγάλη αδυναμία της δημοκρατίας. Ενώ στην Κίνα, στο Ιράν, στην Ρωσία, στην Τουρκία, στην Σαουδική Αραβία κλπ, δεν επιτρέπεται να ασκήσεις κριτική στο καθεστώς, οι χώρες αυτές μπορούν με μεγάλη άνεση να χρηματοδοτούν κομμουνιστές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ προκειμένου να διαδίδουν την προπαγάνδα τους.

Προφανώς ο βασικός λόγος που οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν τις διαπραγματεύσεις ήταν οι επιθέσεις της Αλ Κάιντα στις Αμερικανικές πρεσβείες το 1998, και στους Δίδυμους Πύργους το 2001, και όχι τα φεμινιστικά κινήματα. Αλλά ήταν τεράστια η πίεση που ασκήθηκε από τους Άραβες και τους Ιρανούς μέσω και των φεμινιστικών κινημάτων.

“Feminist Majority Plans Demonstration Against UNOCAL”, Μάιος 1998

2 σχόλια:

  1. Και οχι μονο,οι αραβες χρηματοδοτουν think tanks και πανεπιστημια για να προωθησουν τον μαρξισμο και μια πιο φιλοισλαμικη αντιληψη,αυτο που εκανε προηγουμενως η εσσδ,με εξαιρεση το ισλαμικο κομματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το ξέρω. Τα Αμερικανικά πανεπιστήμια είναι κάστρα των Ισλαμιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή