Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Turk Stream VS Southern Energy Corridor

Πήρανε χαμπάρι οι Συριζαίοι ότι τα ξαναβρήκανε οι Τούρκοι και οι Ρώσοι και πάνε να χαλάσουν την αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ στην Αζέρική SOCCAR, που είναι αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Την ΔΕΣΦΑ ήθελε να αγοράσει η Gazprom, και είχε αποχωρήσει μετά από πιέσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Το λέω για τους σανοφάγους που ακούτε τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να σας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλο-Αμερικανικό και όχι φιλο-Τουρκικό κόμμα, ή που σας βάζουν τον Λαφαζάνη να σκύβει μπροστά στην Gazprom, για να σας πείσουν ότι είναι φιλο-Ρωσικό και όχι φιλο-Τουρκικό κόμμα.

Όταν συζητούσαν οι Τούρκοι και οι Ρώσοι τον Turk Stream ούρλιζαν οι συριζαίοι κατά του Southern Energy Corridor, και όταν τα έσπασαν οι Τούρκοι και οι Ρώσοι υπέγραψαν μια χαρά τον TAP, που είναι αυτός που θέλουν οι ΗΠΑ.

Τώρα συμφώνησαν να πάρει την ΔΕΣΦΑ την  SOCCAR, που είναι αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ, και μόλις τα βρήκανε οι Τούρκοι και οι Ρώσοι πάνε να παίξουν με την Gazprom.

Και οι Μπογδάνοι και οι Μπουσδούκες σας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλο-Αμερικανικό κόμμα. Πιο Μουσουλμανική Αδελφότητα και Λατινική Αμερική από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται.

Και αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος των Μπογδάνων και των Μπουσδουκών. Να σας πείθουν για το αντίθετο.

“Στον αέρα βρίσκεται η αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ στην αζερικη SOCAR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου