Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Ο ISIS Πάει Τέξας

Λογικά οι επιθέσεις στις ΗΠΑ είναι προσπάθειες του ISIS να ξεσηκώσουν τους μαύρους ή τους Μουσουλμάνους Αμερικανούς. Αυτός είναι ένας γνωστός τρόπος επίθεσης εναντίον των ΗΠΑ, τον οποίο έχουν χρησιμοποιήσει πάρα πολύ και οι κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής.

Αν έχετε προσέξει και στην Ελλάδα τα κανάλια δείχνουν συνέχεια Αμερικανική αστυνομική βία, για να ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον των Αμερικανών αστυνομικών, στην πραγματικότητα όμως εναντίον της Αμερικανικής κυβέρνησης.

Η Εύα Αντωνοπούλου, ένα από τα πιο βρώμικα αριστερόνια του ΣΚΑΙ, δεν νομίζω να έχει κάνει ποτέ εκπομπή που να μην παρουσιάζει τους Αμερικανούς αστυνομικούς ως δολοφόνους. Και δεν είναι μόνο η Αντωνοπούλου. Όλοι οι κνίτες των ΜΜΕ το ίδιο κάνουν. Θυμάστε ότι και στην Ελλάδα μας έλεγαν ότι η Νέα Δημοκρατία έβαζε τους κομμουνιστές να καίνε την Αθήνα.

Ίδια προπαγάνδα κάνουν και για τις ΗΠΑ. Ο λόγος είναι ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής παραδοσιακά προσπαθούν να ξεσηκώνουν τους μαύρους Αμερικανούς εναντίον των Αμερικανικών κυβερνήσεων.

“ISIS Is In North Texas, But Didn't Cross the Rio Grande to Get Here”, Ιούνιος 2016

“Suspected sniper dies from self-inflicted wound after standoff with Dallas police; five officers killed in attacks”, Ιούλιος 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου