Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Fortune 500 : Οι 10 Μεγαλύτερες Εταιρείες του Κόσμου

 Στην 1η θέση των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου για το 2016, από άποψη τζίρου, η Αμερικανική Walmart (σαν να λέμε Μινιόν Χ1.000.000).Στις τρεις επόμενες θέσεις τρεις Κινεζικές εταιρείες ενέργειας, και μετά μία Αγγλική και μία Αμερικανική εταιρεία ενέργειας.

Ακολουθεί η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen (ουουουουουουουουστ Γερμαναράδες που μας βάζετε φόρους και μας κόβετε τις συντάξεις), και μετά η Ιαπωνική Toyota, η Apple και η αγγλική BP.

Άρα στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται 3 Κινεζικές και 3 Αμερικανικές εταιρείες. Λογικόν.

Υ.Γ.  Επειδή θα αναρωτιούνται οι φίλοι Συριζαίοι και Χρυσαυγίτες, να πω ότι η Goldman Sachs είναι πολύ πίσω, με περίπου 40 δις τρίζο. Θα μου πεις λίγα είναι 40 δις? Σιγά μην είναι λίγα. Με 40 δις μια χαρά παγκόσμια Εβραϊκή συνωμοσία οργανώνεις.

Και οι Αμερικανοί όμως θα μπορούσαν να οργανώσουν μία παγκόσμια Αμερικανική συνωμοσία. Θα μου πούνε όμως οι φίλοι οι Συριζαίοι και οι Χρυσαυγίτες ότι οι Αμερικανοί είναι όργανα των Εβραίων. Εντάξει λοιπόν.

Τουλάχιστον οι Κινέζοι? Μπορούν οι Κινέζοι να οργανώσουν μία παγκόσμια Κινεζική συνωμοσία για να επιβληθούν στους λαούς? Αν μπορούν αλίμονο μας. Γιατί ο λόγος που η παγκόσμια Εβραϊκή συνωμοσία χτυπάει την Ελλάδα μας είναι επειδή μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να την σταματήσει, και γι’αυτό έβαλαν τον Ανδρέα Παπανδρέου να διαλύσει την παιδεία μας.

Για σκεφτείτε να θεωρήσουν και οι Κινέζοι ότι μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει μία παγκόσμια Κινεζική συνωμοσία. Αλίμονο μας τότε. Εκτός από τους Εβραίους θα μας χτυπούν και οι Κινέζοι. Και οι Κινέζοι πλερώνουν και κάτω από το τραπέζι και την τρέχουν καλύτερα την συνωμοσία.

Την ΔΕΗ και την Εθνική Τράπεζα δεν θα μας τις πάρετε ποτέ κουφάλες Εβραίοι!!! Μολών Λαβέ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου