Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Χρυσή Αυγή -- Μουσουλμανική Αδελφότητα

Απορεί ο άλλος πως γίνεται να ταιριάζει η Χρυσή Αυγή με την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Τουρκία, Ιράν, Κατάρ). Κι όμως είναι πάρα πολλοί Άραβες που έχουν τον Χίτλερ για ίνδαλμα τους, και αυτό πηγαίνει πίσω στην εποχή του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν είναι κάτι καινούργιο.Βάζω τυχαία αυτό το άρθρο, που δείχνει την ναζιστική σημαία δίπλα σε ένα τζαμί. Αν γκουγκλάρετε "arabs nazis" θα βρείτε πάρα πολλά. Δεν είναι δηλαδή τίποτα που πρέπει να το σκαλίσεις για να το βρεις γιατί δεν το κρύβουν.

Το λέω γιατί νομίζει ο άλλος ότι επειδή η ΧΑ είναι ναζιστικό κόμμα δεν μπορεί να συνεργάζεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Για γκουγκλάρετε λίγο. Γεμάτη ναζιστικά σύμβολα είναι η Γάζα. Μέχρι και η Λε Πέν, που είναι Ρωσία μεριά, τους έδιωξε τους Χρυσαυγίτες από το γκρουπ που έχει φτιάξει στο ευρωκοινοβούλιο. Γιατί τους έδιωξε?

Σας κάνει εντώπωση, κι όμως η ΧΑ είναι λες και πετάχτηκε μέσα από την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις θέσεις της για το μεταναστευτικό. Όχι τις κραυγές της. Την ουσία των θέσεων της.

Γιατί δεν ζητάει η ΧΑ να γίνει δημοψήφισμα για το αν θέλουμε στην Ελλάδα Μουσουλμάνους μετανάστες ή όχι, όπως έκανε ο εθνικοσοσιαλιστής Ορμπάν στην Ουγγαρία? Να το ζητήσει με πάθος όιπως έβριζε τον Σαμαρά, που πήρε την Ελλάδα που είχαν κάνει ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Ραγκούσης Πακιστάν και την καθάρισε μέσα σε 6 μήνες.

Μην σας παρασύρουν με τις κραυγές τους. Εδώ αν εξαρτάται από τις ψήφους της αν θα πιάσει ο εκλογικός νόμος τις 200 έδρες η ΧΑ θα τον ψηφίσει και θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τα σύνορα με την Τουρκία.

“Israeli Motorists Shocked When Nazi Flag Seen Flying Near Palestinian Mosque”, Φεβρουάριος 2013Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου