Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Άρης Πορτοσάλτε για Μπάρακ Ομπάμα

Ο Άρης Πορτοσάλτε λέει ότι ο επικοινωνιακός Μπάρακ Ομπάμα είναι διανοούμενος, ότι είναι φοβερός και τρομερός, ότι είναι μεγάλος ηγέτης, ότι την έχει πολύ μεγάλη κτλ.
Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο γιος ενός μαύρου Μουσουλμάνου από την Κένυα που έγινε πρόεδρος του Αμερικανικού λαού, και γύρισε και είπε ότι ο ρατσισμός είναι στο DNA των  Αμερικανών.

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο πιο αριστερός πρόεδρος που είχαν οι ΗΠΑ ποτέ, και είναι αυτός που πήρε το χρέος από τον Τζορτζ Μπους στα 10 τρις, με τον Μπους να έχει κάνει δύο πολέμους το 2001 και το 2003, και μέσα σε 8 χρόνια (2009-2016) το διπλασίασε και το έφτασε στα 20 τρις. Αυτά τα χρέη θα πρέπει να καλυθφούν στο μέλλον είτε με φόρους είτε με περικοπές, και τότε όλοι θα λένε ότι φταίει ο καπΕταλισμός.
Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο πρόεδρος που δεν επιτρέπει την λέξη “ακραίο Ισλάμ” (radical Islam), και όταν οι Ρεπουμπλικάνοι τόλμησαν να πούνε ότι πρέπει η Μουσουλμανική Αδελφότητα να συμπεριληφθεί στις τρομοκρατικές οργανώσεις, πήγε αμέσως και επισκέφθηκε ένα τζαμί που συνδέεται με την τρομοκρατία.

Και ο Άρης Πορτοσάλτε λέει “πωωωωωωωωωωωωω τι διανοούμενος είναι o Ομπάμα”.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι πρώην Πασόκ, και μαζί με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που είναι πρώην ΚΚΕ, κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ την πιο σκληρή κριτική που υπάρχει στα Ελληνικά ΜΜΕ. Ο πόλεμος που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε στον Σαμαρά δεν περιγράφεται.

Το λέω γιατί αυτό που έχει σημασία δεν είναι να βλέπετε ποιοι είναι αυτοί που λιβανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Σημασία έχει να βλέπετε ποιοι είναι αυτοί που του κάνουν κριτική. Ο Άρης Πορτοσάλτε, Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Κώστας Στούπας, βεβαίως βεβαίως ο από την αριστερά ορμώμενος  Κώστας Στούπας και άλλοι.

Όπως λέει και ο Άδωνις, και δεξιός να είσαι και να θέλεις να ανοίξεις κανάλι στην Ελλάδα, πάλι αριστερούς δημοσιογράφους θα πάρεις, γιατί δεξιοί δεν υπάρχουν.

Και αυτό είναι παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου που έφτιαξε την ΕΡΤ, τίγκα στους συνδικαλιστές, την οποία τροφοδοτούσαν τα κόμματα της αριστεράς με στελέχη, και από εκεί πήγαιναν και στα “ιδιωτικά” υποτίθεται κανάλια, τα οποία λειτουργούν με προσωρινές άδεις και με κρατική χρηματοδότηση.

Πραγματικά το λέω ότι σημασία δεν έχει ποιοι δημοσιογράφοι στηρίζουν τον Τσίπρα. Το μεγάλο γέλιο είναι στο ποιοι είναι αυτοί που του κάνουν κρτική. Ο πιο δεξιός που κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από το ΚΚΕ. Ο Στουρνάρας προέρχεται από το ΚΚΕ. Ο Στουρνάρας είναι αυτός που λέει στις συνεντεύξεις του ότι οι γονείς του δεν αγόραζαν ούτε σπίρτα από δεξιό.

Τα ίδια έλεγες και για τον Ανδρέα Παπανδρέου φίλε Άρη. Ακόμη να βάλεις μυαλό? Να τα πάθουν και οι Αμερικανοί?

Για τα σχόλια του Άρη για τον Ομπάμα βλέπε


“$20 trillion man: National debt nearly doubles during Obama presidency”, Νοέμβριος 2015

“OBAMA: RACISM IS IN AMERICA'S DNA”, Ιούνιος 2015

“Public Debt of the United States
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου