Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Εύα Αντωνοπούλου

Αν βγει ο Τραμπ θα τα πίνει με τον Πούτιν. Αν βγει η Χίλαρι ίσως ανοίξει τον δρόμο Κατάρ-Τουρκίας. Και στις δύο περιπτώσεις το Ιράν χαμένο. Αν βέβαια το τολμήσει η Χίλαρι.

Έχω γράψει αρκετές φορές για τον άξονα Ιράν-Χεζμπολάχ-Βενεζουέλα. Η μαύρη κομμουνιστική οργάνωση Black Lives Matters, η οποία ξεσηκώνει τους μαύρους Αμερικανούς εναντίον των αστυνομικών, είναι λογικό να θεωρήσουμε ότι έχει υποστήριξη από τους κομμουνιστές δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής.

Άρα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι οι δολοφονίες των αστυνομικών, λίγο πριν οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Democrats ανακοινώσουν τους υποψηφίους τους, ήταν ένα μηνυματάκι προς τας Αμερικάς, στας οποίας Αμερικάς ο Ομπάμα διπλασίασε το χρέος μέσα σε 8 χρόνια.

Θα ήθελα να παρακολουθήσετε τις εκπομπές της Εύας Αντωνοπούλου για να δείτε πόσο συχνά παρουσιάζει τους Αμερικανούς αστυνομικούς ως δολοφόνους. Μιλάμε για Black Lives Matter η όμορφη Εύα μας.....Είναι και από την ΕΡΤ ορμώμενη, και θα στοιχημάτιζα ότι έχει περάσει και από αριστερά κόμματα.


Μπορεί η Άννα Μπουσδούκου να φαίνεται πιο σκληρή αριστερή από την Εύα αλλά αυτό είναι μία ψευδαίσθηση. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου