Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Που Βασίζεται η Συμμαχία της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Λέει ο Άδωνις στο παρακάτω βίντεο ότι ακούγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί στην ΧΑ να την αθωώσει στην δίκη για την δολοφονία του χουλιγκάνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και σε αντάλλαγμα η ΧΑ να ψηφίσει τον νέο εκλογικό νόμο. Ώστε να βρεθούν οι 200 ψήφοι και να εφαρμοστεί ο νόμος από τις επόμενες εκλογές, ώστε μην μπορεί να κάνει η ΝΔ κυβέρνηση.Για δηλώσεις Άδωνι βλέπε εδώ:

Εγώ να προσθέσω ότι η συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ βασίζεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ. Και οι δύο είναι τερατουργήματα που υποστηρίχθηκαν από την ανίερη συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Τουρκία-Ιράν-Κατάρ) και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής (Βενεζουέλα-Κούβα-Βολιβία-Νικαράγουα).

Η Χρυσή Αυγή έχει την πολυτέλεια να απευθύνεται σε ανθρώπους που συνήθως είναι πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, οι οποίοι δεν δίνουν σημασία στην ουσία των επιχειρημάτων αλλά στις εικόνες. Η Χρυσή Αυγή για παράδειγμα κουνάει όλη μέρα μία Ρωσική σημαία ώστε να πείθει τους σανοφάγους ότι είναι φιλο-Ρωσικό κόμμα.

Κανείς όμως δεν είδε ποτέ την ΧΑ να οργανώνει μία πορεία υπέρ της Ρωσίας. Όσο το ΚΚΕ έχει οργανώσει πορείες για να υποστηρίξει τους κομμουνιστές Κούρδους του PKK, τους οποίους σφάζει ο Ερντογάν ανά εκατοντάδες, άλλα τόσο έχει οργανώσει πορείες η Χρυσή Αυγή υπέρ της Ρωσίας. Ας κάνει ο Ερντογάν και το Ιράν πως στέλνει κανένα καράβι στην Γάζα και θα σας πω εγώ τι θα γίνει. Όλη η ΧΑ στους δρόμους θα είναι και θα μασάει σίδερα.

Ακούσατε ποτέ την Χρυσή Αυγή να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του στην Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου το 2011? Ο Τσίπρας και ο Αλεβάνος έτρεχαν στους δρόμους για να υποστήριξουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την οποία υποστήριζε η Τουρκία, το Ιράν και το Κατάρ.

Θα μου πεις μα τότε δεν υπήρχε στην βουλή η ΧΑ. Μα την ακούσατε έστω να τους κατηγορεί εκ των υστέρων? Ποτέ. Κι όμως ο σύμμαχος της Ρωσίας είναι ο Σίσι, και αυτός είναι που αναγνωρίζει την Ελληνική ΑΟΖ, ενώ οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι του Μόρσι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική ΑΟΖ αν δεν δώσει το οκ η Τουρκία. Ακούσατε την ΧΑ να τα λέει αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ? Ούτε και θα την ακούσετε.

Η Χρυσή Αυγή είναι μαρκάν το πιο διεφθαρμένο κόμμα του κοινοβουλίου. Το αν τα παίρνει περισσότερο από το Ιράν ή την Τουρκία ή το Κατάρ εγώ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, παρόλο που οι βουλευτές της μου θυμίζουν τους μουλάδες του Ιράν. Ακόμη και η Μαρίν Λε Πεν δεν τους δέχτηκε στην ομάδα των εθνικοσοσιαλιστών του Ευρωκοινοβουλίου. Και η Μαρίν Λε Πεν είναι Ρωσία μεριά.

Θέλω να πω ότι ναι μεν η ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο σοσιαλιστικά κόμματα, αλλά δεν είναι αυτό το μόνο που τους ενώνει. Είναι και τα δύο τερατουργήματα που έχουν υποστηριχθεί από την ανίερη συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής, χωρίς φυσικά να μπορώ να πω από ποιες χώρες έχουν δεχτεί την μεγαλύτερη υποστήριξη. Χωρίς να μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να πέφτει και κανένα ψιλό από την Ρωσία.

Η ανίερη συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έχει υποστηρίξει στις ΗΠΑ τον κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders, στην Αγγλία τον ακραίο φιλο-Ισλαμιστή Jeremy Corbyn, στην Ισπανία τον Πάμπλο Ινγκλέσιας των Ποδέμος, τον οποίο μάλιστα έπιασαν να έχει πάρει εκατομμύρια ευρώ από την Βενεζουέλα και τον στενό της σύμμαχο το Ιράν, τον Αλέξη Τσίπρα στην Ελλάδα, και άλλους πολλούς.

Για την απάτη της ΧΑ στο μεταναστευτικό βλέπε “Οι Ψεύτικες Θέσεις της ΧΑ στο Μεταναστευτικό”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου