Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Η Δολοφονία των Αμερικανών Αστυνομικών από την Τρομοκρατική Οργάνωση Black Lives Matter

Ακούσατε σήμερα για τις δολοφονίες των 5 Αμερικανών αστυνομικών από τους τρομοκράτες της μαύρης κομμουνιστικής οργάνωσης Black Lives Matter. Σκεφτείτε ότι τα μέλη της οργάνωσης κατηγορούσαν τον Κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders ότι δεν ήταν αρκετά ακραίος. Βλέπε Breitbart “Black Lives Matter Wants to Push Socialist Sanders Even Farther Left”, Φεβρουάριος 2016.Ακούτε όλους τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες των Ελληνικών ΜΜΕ, οι οποίοι εκφράζουν την προπαγάνδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής, να μιλούν συνέχεια για τους δολοφόνους αστυνομικούς των ΗΠΑ. Οι οποίοι γουστάρουν μας λένε να σκοτώνουν μαύρους κτλ.

Δεν λένε όμως κουβέντα για την αριστερή τρομοκρατική οργάνωση Black Live Matters που βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των 5 αστυνομικών στο Ντάλας (Τέξας) των ΗΠΑ. Σημειώτεον το Ντάλας είναι παραδοσιακά από τις σημαντικότερες Αμερικανικές πόλεις για την παραγωγή και πώληση πετρελαίου, όπως και όλο το Τέξας και ο Κόλπος του Μεξικού. Βλέπετε τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ, και βλέπετε ότι κυρίως βρίσκονται στο Τέξας και στον Κόλπο του Μεξικού.

Εικόνα 1Το ίδιο ισχύει και για το φυσικό αέριο.

Εικόνα 2Έχω πει ότι η τεράτια πλέον παραγωγή των ΗΠΑ απειλεί και τους Άραβες, και τους Ιρανούς, αλλά και τις κομμουνιστικές χώρες των ΗΠΑ, όπως Βενεζουέλα, Βολιβία, αλλά και της Κούβας, που βασίζεται σε χρηματοδοτήσεις από τους Κομμουνιστές και τους Ισλαμιστές.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/N%26SAmerica-pol.jpg

Ο ίδιος ο Ομπάμα, ο πιο αριστερός πρόεδρος που είχαν οι ΗΠΑ ποτέ, ο οποίος επισκέφθηκε την Κούβα, και φωτογραφήθηκε μπροστά στην φωτογραφία του μεγαλύτερου κομμουνιστική δολοφόνου Τσε Γκεβάρα, δήλωσε ότι οι Αμερικανοί έχουν τον ρατσισμό στο αίμα τους. Μιλάει το γαϊδούρι για τον λαό που έκανε πρόεδρο του τον γιο ενός Μουσουλμάνου μετανάστη από την Κένυα.

Ο Ομπάμα έχει και ο ίδιος μιλήσει πάρα πολύ άσχημα για τους Αμερικανούς αστυνομικούς, προφανώς όχι στον βαθμό που το κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι ακαδημαϊκοί που προωθούν την προπαγάνδα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Κομμουνιστών δικτατόρων της Λατινικής Αμερικής. Κοιτάξε το βίντεο της γυναίκας του άδικα υποτίθεται δολοφονημένου μαύρου από τον αστυνομικό. Είναι στο αυτοκίνητο, ο “μάρτυρας” βρίσκεται δίπλα της μέσα στο αίμα, η κόρη της στο πίσω κάθισμα, και αυτήν το μόνο που την εδνιαφέρει είναι να τραβήξει το βίντεο για να το προωθήσουν οι κομμουνιστές τρομοκράτες του Black Lives Matter, και να ζητήσουν την δολοφονία λευκών Αμερικανικών αστυνομικών, προκειμένου να παρασύρουν την Αμερική σε έναν εμφύλιο, ανάμεσα στους λευκούς από την μία πλευρά, και τους μαύρους, τους Μουσουλμάνους και τους κομμουνιστές από την άλλη.

Δείτε την γυναίκα του “άδικα” δολοφονημένου, “μάρτυρα” πλέον, και θα καταλάβετε πολλά. Βλέπε Woman records horrific scene after boyfriend is fatally shot by police”, Ιούλιος 2016

Στο παρακάτω βίντεο του Fox News θα δείτε τρομοκράτες της Black Lives Matter να ζητούν την δολοφονία λευκών Αμερικανών αστυνομικών, έναν χρόνο πριν. Και όμως οι κομμουνιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ τους στηρίζουν πλήρως. Βλέπε “Black Lives Matter Terrorists Called for Murder of Police (video)”, Ιούλιος 2016

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι λόγω των μεγάλων χρηματοδοτήσεων από τους Ισλαμιστές τα Αμερικανικά πανεπιστήμια είναι πλέον τα κάστρα των Ισλαμιστών στις ΗΠΑ, και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν τα πανεπιστήμια, μαζί οι ακαδημαϊκοί και φοιτητές, που τόσο άγρια προώθησαν τον Κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders. Και δίπλα στα πανεπιστήμια και το Hollywood, με την πιο χυδαία κομμουνιστική προπαγάνδα να διαδίδεται από τους λαμπερούς stars που χρηματοδοτούνται από πετροδόλαρα. Βλέπε “Ο Λεονάρτο Ντικάπριο, η Σαουδική Αραβία, και η Χρηματοδότηση του Λύκου της Νέας Υόρκης”.

Επομένως όταν ακούτε τους Μπογδάνους και τις Μπουσδούκες να σας λένε πόσο άγριοι δολοφόνοι είναι οι Αμερικανοί αστυνομικοί πρέπει να τα λαμβάνετε όλα αυτά υπόψη σας, και να θυμάστε ότι αυτοί ήταν που σας έλεγαν πριν κάποια χρόνια ότι οι κομμουνιστές που έκαιγαν την Αθήνα ήταν προβοκάτσια της Νέας Δημοκρατίας.

“Obama blames guns instead of Blackl Lives Matter for Dallas terror”, Ιούλιος 2016


“Black Lives Matter Wants to Push Socialist Sanders Even Farther Left”, Φεβρουάριος 2016

“Obama: Racism is in America's DNA”, ιούνιος 2015


7 σχόλια:

 1. Και που λέει για κομμουνιστές, ρε αγράμματο καθήκι;;;

  https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/07/08/in-shock-officer-patrick-zamarripa-survived-tours-in-iraq-before-being-killed-in-dallas/?utm_term=.08d089d64805

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού είσαι αγράμματος,
  όχι σαν τα (παρα)μορφωμένα κουμμούνια

  http://www.algemeiner.com/2016/07/10/the-adl-and-blacklivesmatter/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ αγράμματος

  BLACK LIVES MATTER (BLM)
  http://www.discoverthenetworks.org/groupProfile.asp?grpid=7876

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Hate speech,biased,απο τα χειροτερα κειμενα που εχω διαβασει...Ο συγγραφεας εχει βασική ελλειψη γνωσεων της σημερινής κατάστασης.Π.χ. αγνοει οτι πλεον στις ΗΠΑ ολοι αποσυρουν τις επενδύσεις στο πετρέλαιο.Εχει βασική έλλειψη αντίληψης της πολιτικής...Ακόμα και οι λεξεις που χρησιμοποιεί ειναι εντελώς άκυρες (Κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders-citation needed).
  Σίγουρα το χειρότερο κείμενο που εχω διαβάσει τα τελευταια χρόνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή