Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Jeremy Corbyn – Bernie Sanders -Fracking

Στην Μεγάλη Βρετανία οι κεντροδεξιοί του David Cameron θέλουν να αρχίσει ξανά η προσπάθεια παραγωγής αερίου και πετρελαίου από σχιστόλιθο (fracking).

Όπως είναι αναμενόμενο, ο φιλο-Ισλαμιστής Jeremy Corbyn, που είναι πολύ φίλος της Χαμάς, η οποία υποστηρίζεται τα τελευταία χρόνια από την Τουρκία και το Κατάρ, είναι κατά του fracking. Είναι επίσης υπέρ της ακριβής ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές (άνεμος, νερό κλπ). Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας πλήττονται πάρα πολύ από τις χαμηλές τιμές πετρελαίου και αερίου που έχει δημιουργήσει το fracking.

Οι Άγγλοι τα τελευταία χρόνια βασίζονται στην δική τους (Σκωτία) παραγωγή φυσικού αερίου στην Βόρεια Θάλασσα, όπως και της Νορβηγίας, αλλά και της Ολλανδίας. Τώρα που η παραγωγή της Αγγλίας και της Νορβηγίας μειώνεται, και οι Ολλανδοί ζορίζονται με την δική τους λόγω των σεισμών που γίνονται γύρω από το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα της Ευρώπης (Groningen), πρέπει να στραφούν προς την Ρωσία, το Κατάρ ή την Αλγερία. Ήδη έχουν αυξήσει τις παρτίδες τους με τους Ρώσους, και ήδη έχουν μεγάλες συμφωνίες με τους Καταριανούς.

Εισαγωγές ΑγγλίαςΑγγλική Παραγωγή Πετρελαίου


Ο Corbyn είναι ότι ο Sanders στις ΗΠΑ. Μία συμμαχία Ισλαμιστών και αριστερών, που προωθεί το φυσικό αέριο της Μέσης Ανατολής, τις εταιρείες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Και φυσικά γεμίζουν την Ευρώπη με Μουσουλμάνους μετανάστες με αντάλλαγμα τεράστιες επενδύσεις από τις Μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου.

Αν παρατηρήσετε τους αριστερούληδες που ξέρετε, θα δείτε ότι είναι όλοι και φιλο-Ισλαμιστές και “πράσινοι”. Μιλάω γι’αυτούς που είναι λίγο στο μέσα στο κόλπο και ξέρουν. Τυχαίο?????Δεν νομίζω.

“Fracking set to restart in UK after 5-year hiatus”, Μάιος 2016


“Jeremy Corbyn's green agenda could very well backfire”, Σεπτέμβριος 2015

“Jeremy Corbyn refuses to denounce terrorist 'friends' Hamas and Hezbollah”, Μάιος 2016

United Kingdom Oil Market Overview”, Μάρτιος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου