Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Το Κλείσιμο της Σιδηροδρομικής Γραμμής και ο Ερντογάν

Επειδή οι σανοφάγοι μπορεί να μην το έχουν καταλάβει, ο λόγος που οι άνθρωποι του Τσίπρα και του Ερντογάν έχουν κλείσει την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη είναι για να σκάσουν τους Σκοπιανούς, να τους αναγκάσουν να ανοίξουν τα σύνορα, ώστε να συνεχίσουν οι Τσίπρας και ο Ερντογάν να στέλουν μετανάστες στην Ευρώπη και να εκβιάζουν ζητώντας λεφτά.

Και αν σανοφάγε μου ακόμη νομίζεις ότι για τους μετανάστες φταίει ο πόλεμος, και όχι τα ανοιχτά σύνορα όπως περηφανεύεται η Τασία με το δικηγορικό γραφείο, δες πως εξαφανίστηκαν σχεδόν οι ροές μόλις έκλεισαν τα σύνορα. Ο λόγος που ο Ερντογάν σταμάτησε να στέλνει μετανάστες δεν είναι τα 6 δις που του υποσχέθηκαν να του δώσουν οι Γερμανοί. Όχι ότι δεν έχει παίξει και αυτό τον ρόλο του. Αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι αν ο Ερντογάν συνεχίσει να στέλνει μετανάστες θα υπονομεύσει τους βασικούς του συμμάχους στην Ελλάδα, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ. Όλοι αυτοί δεν είναι φιλονατοικοί λόγω ΗΠΑ. Είναι φιλονατοικοί λόγω Τουρκίας.

Σε μία στιγμή μάλιστα που ο Τσίπρας πρέπει πάλι να μας λέει για το κακό ΔΝΤ, και τους ΔΝΤτσολιάδες κτλ, ο Ερντογάν θα του έκανε μεγάλο κακό αν συνέχιζε να μας στέλνει μετανάστες. Θα είναι δύσκολο να μιλάει η αριστερά για ΔΝΤτσολιάδες, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες θα την παρατηρούν έκπληκτοι να τουρκοποιεί τόσο βάρβαρα την Ελλάδα.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι ενδεχομένως οι φίλοι σανοφάγοι που νομίζουν ότι για τους μετανάστες φταίει ο πόλεμος στην Συρία, και όχι τα ανοιχτά σύνορα, ίσως και να νομίζουν ότι το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής είναι ατύχημα. Δεν είναι ατύχημα φίλοι σανοφάγοι. Την γραμμή την έχουν κλείσει οι άνθρωποι του Ερντογάν και του Τσίπρα που βρίσκονται στις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα, για να σκάσουν τον κακό Σκοπιανό.

“Αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη από πρόσφυγες”, Φεβρουάριος 2016
http://www.kathimerini.gr/851293/article/epikairothta/ellada/apokleismos-ths-sidhrodromikhs-grammhs-sthn-eidomenh-apo-prosfyges

“Ξανά κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη”, Απρίλιος 2016Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου