Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Οι Διανοούμενοι

Ρε παιδιά πόσες αναρτήσεις είδα για τον Φαμπρ και τα παλλόμενα πέη? Δεν έχω δει ποτέ τόσο πολλές αναρτήσεις για το ίδιο θέμα. Ποτέ όμως. Ούτε για τα μνημόνια, ούτε για τίποτα. Όλοι η ιστορία τώρα είναι ότι κουβάλησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα τον Φαμπρ, και θα έτρωγε χρήματα από τους ανθρώπους του πνεύματος στην Ελλάδα.

Και κοιτάξτε τι ντου του έκαναν. Τον στιγμάτισαν με τον όρο “παλλόμενα πέη”, και τον εξευτέλισαν. Ακούς Φαμπρ, και το μυαλό σου πάει στα παλλόμενα πέη. Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Φαμπρ. Να φωνάξω κι εγώ δίπλα στην Ελληνική διανόηση πσώφω στον Φαμρπ. Αλλά κοιτάξτε δύναμη. Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ που όλους τους απειλεί και όλους τους εκβιάζει αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια. Όπου φύγει φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην διανόηση.

Και μιλάμε ότι λόγω του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΕΡΤ, που τσοντάρουν, όλοι οι καλλιτέχνες είναι αριστεροί. Όλοι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, άντε να ναι και κανένας ΠΑΣΟΚ. Και κοιτάξτε τι ντου έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον έκαναν τον Τσίπρα του αλατιού. Μία χαψιά.

Το λέω επειδή αναρωτιούνται πολλοί που είναι οι διανοούμενοι. Αυτοί είναι οι διανοούμενοι. Ο Κραουνάκης είναι διανοούμενος. Που μιλούσε για τα εσώρουχα της γυναίκας του Γεωργιάδη όταν ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ.

Δεν είμαστε αγράμματοι επειδή απουσιάζουν οι διανοούμενοι. Είμαστε αγράμματοι λόγων των διανοούμενων.
Πσώφω Φαμπρ!!! Πσώφω!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου