Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Ο Ερντογάν Έκλεισε την Zaman

Ο δικτάτορας της Τουρκίας έκλεισε σήμερα την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Τουρκίας, την Zaman. Μία πραγματικά φοβερή εφημερίδα. Πολύ στενοχωρήθηκα Ανεβάζω συνέχεια άρθρα από την αγγλική της έκδοση, την Todays Zaman. Να έχετε υπόψη σας ότι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καμία σχέση με τους απατεώνες από το ΚΚΕ που έχουμε εμείς. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι γράφουν φοβερά άρθρα, γιατί αντίθετα από αυτά που μας λένε οι κνίτες των ΜΜΕ, η κεμαλική Τουρκία ήταν ένα δυτικού τύπου κράτος, που δυστυχώς ξηλώθηκε πλέον από τους Ισλαμιστές.

Ο λόγος που οι κνίτες των ΜΜΕ μας έλεγαν ότι την Τουρκία την διοικούσε ο στρατός, ήταν επειδή ακριβώς η Τουρκία ήταν δυτικού τύπου κράτος, με σύνταγμα, με διαχωρισμό των εξουσιών, με σοβαρή δημοσιογραφία κτλ. Οι Ισλαμιστές είναι για τον Μουσουλμανικό κόσμο ότι οι κομμουνιστές για τον Δυτικό. Επειδή οι κομμουνιστές είναι άθεοι, δεν έχουν πέραση στις Μουσουλμανικές χώρες. Οι κομμουνιστές και οι Ισλαμιστές έχουν όμως το ίδιο οικονομικό μοντέλο, απλά ο νόμος για τους κομμουνιστές είναι ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, ενώ ο νόμος για τους Ισλαμιστές είναι το Κοράνι. Ο Σουλτάνος στην πραγματικότητα, ή ο Χαλίφης. Όπως θέλετε πείτε το. Αντί για Γενικό Γραμματέα οι Ισλαμιστές έχουν τον Χαλίφη ή τον Σουλτάνο.

Και να πεις ότι η Zaman ήταν καμιά Κουρδική εφημερίδα να πάει στο διάολο. Μιλάμε ότι η Zaman υποστηρίζει τον Ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν, πρώην σύμμαχο του Ερντογάν. Δεν θέλει την παραμικρή κριτική ο φασίστας. Και θέλω ρε παιδιά να δω πόσο θα υποστηρίξει το σκουπιδαριό της δικής μας δημοσιογραφίας τους Τούρκους δημοσιογράφους που δέρνει ο Ερντογάν στο όνομα της κάθαρσης, και τους ρίχνει και πλαστικές σφαίρες.

Η αστυνομία έχει πάρει τον έλεγχο των servers της Zaman, και οι δημοσιογράφοι της Zaman δεν μπορούν πλέον να κάνουν αναρτήσεις στο site της εφημερίδας. Ζητάνε βοήθεια μέσω του Twitter και του Facebook. Άμα δείτε εσείς το δικό μας το κομμουνισταριό να λέει έστω και μια κακή κουβέντα για τον Ερντογάν για να υποστηρίξει τους δημοσιογράφους  να μου γράψετε. Θα το πούνε στα πεταχτά και παρακάτω. Μακάρι να καταλήξουνε με μπούρκες στα χέρια του ISIS για να βάλουνε μυαλό.


Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε μία κοπέλα που πήγε να διαμαρτυρηθεί έξω από το κτίριο της Zaman και έφαγε πλαστική σφαίρα από τους άντρες του Ερντογάν. Στην δεύτερη φωτογραφία, τραβηγμένη μέσα από το κτίριο της Zaman, βλέπετε τα καπνογόνα την στιγμή που ο Ερντογάν κάνει ντου και παίρνει το κτίριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου