Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Σαμαράς VS Τσίπρας

Όταν ο Σαμαράς λέει δηλώνω παρόν, φαντάζομαι εννοεί ότι αν οι προδότες της ΝΔ πάνε με τον Τσίπρα και τον Ερντογάν, ενδεχομένως από φόβο για τους εκβιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ για λαμογιές που έχουν κάνει στο παρελθόν, θα κάνει καινούργιο κόμμα, με στελέχη της ΝΔ. Πχ Γεωργιάδη κτλ. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

Εννοείται ότι όσο περισσότερους Μουσουλμάνους μετανάστες φέρνουν οι Τσίπρας-Ερντογάν στην Ελλάδα, τόσο μεγαλύτερο πάτημα θα έχει ο Ερντογάν για να ενεργοποιήσει τους πράκτορες του, ώστε να επέμβει η Τουρκία ως προστάτιδα του Μουσουλμανικού κόσμου.

Η μεγάλη δύναμη του Τσίπρα δεν είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας σε περίπτωση χούντας, όπως πολλοί μπορέι να φαντάζεστε. Τα Ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα βρεθούν στο πλευρό του Ερντογάν, ακόμη και αν ο Τσίπρας τοποθετήσει προδότες στις ανώτατες θέσεις. Τα Ελληνικά σώματα ασφαλείας αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στο στο πλευρό μας. Αυτό είναι σίγουρο.

Η μεγάλη δύναμη του Τσίπρα είναι ο Μουσουλμανικός στρατός που φτιάχνει στην Ελλάδα με τον Ερντογάν. Αν κάνουμε ότι κουνιόμαστε, ο Τσίπρας και ο Ερντογάν θα ενεργοποιήσουν αυτόν τον στρατό, θα τον οδηγήσουν σε αντάρτικο, εμείς θα τους χτυπήσουμε, και η Τουρκία θα επέμβει ως προστάτιδα του Μουσουλμανικού κόσμου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν έλεγα ότι το ΚΚΕ πανηγύριζε την Μικραστιατική Καταστροφή ως ήττα της Ελληνικής αστικής τάξης, φαινόμουν γραφικός και ακροδεξιός. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΚΕ Εσωτερικό. Ένα κομμάτι του ΚΚΕ. Τα εγγόνια αυτων που πανηγύριζαν την Μικραστιατική Καταστροφή.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=490845&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου