Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Τσίπρας VS ΔΟΛ

Ένα ρεζουμέ όπως το έχω καταλάβει εγώ. Λέει ο Ψυχάρης ότι έχει ηχογραφήσει τον Τσίπρα να του υπόσχεται διάφορα ανταλλάγματα προκειμένου να τον υποστηρίξει για τις εκλογές του 2015, και λέει ο Τσίπρας ότι δεν έχει σημασία τι υποσχέθηκε, αφού δεν χάρισε στον Ψυχάρη το δάνειο. Στο μεταξύ όμως όλοι οι δημοσιογράφοι του Ψυχάρη επέτρεπαν στον Τσίπρα να πουλάει τον σανό του χωρίς να τον ζορίζουν, εις βάρος προφανώς της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπε τα κόκκινα εξώφυλλα του Βήματος κτλ.

Δηλαδή ο Τσίπρας μας λέει ότι η υποστήριξη που έλαβε από τον Ψυχάρη έναντι ανταλλαγμάτων δεν έχει σημασία, γιατί τελικά του την έφερε του Ψυχάρη. Σώπα ρε φίλε....Δηλαδή λέω εγώ σε έναν καθηγητή ότι αν με βοηθήσει να περάσω το μάθημα θα του δώσω 1.000 ευρώ, με βοηθάει, και επειδή δεν του δίνω τελικά τα 1.000 ευρώ δεν τρέχει μία και είμαι καθαρός.

Επίσης δεν έχει σημασία αν υποσχέθηκε και σε άλλους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες ανταλλάγματα, προκειμένου να τον αφήνουν να πουλάει σανό στους πσεκασμένοι? Δηλαδή δεν πειράζει αν ο Τσίπρας υποσχέθηκε στους Γιαννακόπουλους ότι δεν θα απελευθερώσει την αγορά φαρμάκου, προκειμένου να τους προστατεύσει από τα φθηνότερα φάρμακα των ξένων εταιρειών, και έλαβε υποστήριξη από το News Bomb και ότι άλλα μίντια έχουν οι Γιαννακόπουλοι? Όλα αυτά εις βάρος των βουλευτών της ΝΔ, τους οποίους όλοι αυτοί αποκαλούσαν Γερμανοτσολιάδες.

Να θυμίσω τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης “Μαύρο στον Άδωνι”, κτλ. Αυτή η λάσπη εναντίον της ΝΔ που ουσιαστικά με πίστωση αγόρασε ο Τσίπρας  δεν πειράζει επειδή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην εξόφλησε το τιμολόγιο? Αυτό ουσιαστικά λέει ο Τσίπρας. “Τι σημασία έχει τι υποσχέθηκα στον Ψυχάρη έναντι υποστήριξης, αν τελικά του την έφερα”?


Γιατί όπως το βλέπω εγώ όντως τους την έφερε. Με τον νέο νόμο που απαιτεί να έχει το κάθε κανάλι πάνω από 400 υπαλλήλους, χρυσές χέστρες, και χαρτί υγείας από μετάξι, μόνο τίποτα Καταριανοί Εμίρηδες θα πάρουν κανάλια, και όχι οι χρεοκοπημένοι κρατικοδίαιτοι Έλληνες επιχειρηματίες. Άντε και τίποτα φίλοι του Νίκου Παπά, αν γνωρίζουν ότι λίγο μετά θα χαλαρώσουν οι απαιτήσεις προκειμένου να είναι τα κανάλια βιώσιμα. Και στο μεταξύ όσοι πάρουνε τα κανάλια θα χρωστάνε μεγάλη χάρη στον αρχιμανδρίτη Νίκο Παπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου