Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Το Σχέδιο Πίσω από τα Επεισόδια των Μεταναστών

Αναρωτιούνται όλοι γιατί η αστυνομία έχει εντολές να μην επεμβαίνει στα επεισόδια και στα μαχαιρώματα ανάμεσα στους μετανάστες. Γιατί πολύ απλά τα επεισόδια τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι του Ερντογάν και του Τσίπρα για να τσεκάρουν το υλικό, και να δημιουργήσουν τις ομάδες τους. Ο Ερντογάν και ο Τσίπρας είναι δεδομένο ότι έχουν μέσα στους μετανάστες επαγγελματίες. Αλλά αυτοί είναι μειοψηφία. Με τα επεισόδια οι άνθρωποι τσεκάρουν το υλικό και δημιουργούν ομάδες, τις οποίες ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να ξεσηκώσουν ο Τσίπρας και ο Ερντογάν.

Σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι του Ερντογάν βρίσκονται σε όλες τις πλευρές, άρα όταν οι ομάδες θα είναι οργανωμένες, με μία εντολή στους αρχηγούς θα μπορεί να γίνει πραγματικός χαμός, και οι ομάδες αυτές θα μπορούν να στραφούν είτε εναντίον των Ελλήνων πολιτών, είτε εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών, είτε ακόμη και εναντίον Ελλήνων στρατιωτών, ώστε να επέμβει ο Τουρκικός στρατός.

Πολύ χρησιμότερο στους Τσίπρα-Ερντογάν αυτό θα είναι σε περίπτωση που πέσει ο Τσίπρας, γιατί ακόμη και αν πάρει την εξουσία ένας Έλληνας πρωθυπουργός, η Τουρκία δεν θα δεχτεί να πάρει πίσω τις χιλιάδες μεταναστών, και ούτε θα μπορούν να κλειστούν σε κάποιο στρατόπεδο αν είναι πάρα πολλές χιλιάδες.


Έχω μιλήσει πολλές φορές για τον Μουσουλμανικό στρατό που δημιουργούν στην Ελλάδα με το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου, και τις Μουσουλμανικές πόλεις που προωθούν, και νομίζω ότι σιγά σιγά ακόμη και οι πιο αφελείς θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου