Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Η Νομιμοποίηση της Πολιτικής των Ανοιχτών Συνόρων

Μπορεί να νομίζει κάποιος ότι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαγγείλει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων πριν τον Ιανουάριο του 2015, αλλά και πριν τον Σεπτέμβριο του 2015, έχει λάβει και πολιτική νομιμοποίηση για την δημιουργία μεγάλων Μουσουλμανικών πόλεων στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η πολιτική νομιμοποίηση που έλαβε από τους ψηφοφόρους του ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες, και να ζητήσει από τους Ευρωπαίους οικονομικά ανταλλάγματα για να σταματήσει τις ροές. Στέλνοντας ακόμη και Τζιχαντιστές στην Ευρώπη αν χρειαζόταν, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Πάνος Καμμένος. Μόνο αυτό εξουσιοδότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ να κάνουν οι ψηφοφόροι τους. Αυτό και τίποτα παραπάνω.

Ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θα διαφωνούσε κάθετα με το άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία, αν γνώριζε ότι το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει και την δημιουργία μεγάλων Μουσουλμανικών πόλων στην Ελλάδα. Και ουσιαστικά την αντιστροφή της συμφωνίας περί ανταλλαγής πληθυσμών που υπέγραψε ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1923 με την Τουρκία, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, ώστε οι δύο χώρες να αποκτήσουν ομογενοποιημένους Χριστιανικούς και Μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Επομένως το αν θα δημιουργηθούν μεγάλες Μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα είναι ένα θέμα τόσο σοβαρό, που θα έπρεπε να είχε τεθεί ξεκάθαρα στην κρίση των Ελλήνων πριν τις εκλογές, ή εφόσον δεν ετέθη στις εκλογές θα έπρεπε να διενεργηθεί δημοψήφισμα. Διαφορετικά η δημιουργία Μουσουλμανικών πόλεων στην Ελλάδα είναι προδοσία.

Και όσοι νομίζετε ότι θα υπάρξει οικονομικό όφελος από την δημιουργία μεγάλων Μουσουλμανικών πόλεων στην Ελλάδα κάνετε μεγάλο λάθος. Το μόνο μακροπρόθεσμο όφελος θα είναι για την αριστερά, γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα ψηφίζουν αριστερά ή κεντροαριστερά κόμματα. Ήδη με τον νόμο για την ιθαγένεια που ψήφισαν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, οι άνθρωποι που ήρθαν έχουν ήδη αρχίσει να γεννάνε Έλληνες ψηφοφόρους για αυτά τα κόμματα. Αυτό θα είναι το μόνο μακροπρόθεσμο όφελος που θα έχουμε σαν χώρα με το να κλείσουμε τα σύνορα με την Ευρώπη και να ανοίξουμε τα σύνορα με την Τουρκία.

Ενδεχομένως και το ότι η Τουρκία θα μας δανείσει μερικά δισεκατομμύρια για να κατασκευάσουμε τον Greek Stream, που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο που θα έρχεται από την Τουρκία προς την Ευρώπη. Που θα μπορούσε να κατασκευαστεί και από ιδιωτικές εταιρείες χωρίς τα χρήματα της Τουρκίας, απλά δεν θα ανήκε στο Ελληνικό δημόσιο.

Αυτά είναι τα μακροπρόθεσμα οφέλη των ανοιχτών συνόρων με την Τουρκία των 80 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων, που ουσιαστικά οδηγεί σε σταδιακό κλείσιμο των συνόρων μας με την Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου