Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Οι Γενίτσαροι

Όλα τα λεφτά είναι αυτό το βίντεο. Πρέπει να το δούμε από 100 φορές ο καθένας. Την στιγμή που ο Τσίπρας και ο Ερντογάν θα χτίζουν μεγάλες Μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κνίτες των ΜΜΕ θα μας λένε για τον κακό Αυστριακό, τον κακό Σκοπιανό, και ποιος ξέρει για ποιον άλλο κακό.

Θα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας τα δισεκατομμύρια της βοήθειας που θα μας προσφέρει η ΕΕ για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Άλλον θα τον βάλουν να μοιράζει νερά, σε άλλον θα δώσουν επιδότηση ενοικίου για να νοικιάσει το σπίτι του σε κάποιον μετανάστη, άλλον θα τον πληρώσουν να αναλάβει την νομική εκπροσώπηση τους, σε άλλον θα κάνουν κάτι άλλο.

Θα σας πληρώσουν για να μην κοιτάτε τα σύνορα με την Τουρκία αλλά τα σύνορα με τα Σκόπια. Θα σας πληρώσουνε για να σας μετατρέψουν στην εμπροσθοφυλακή του Χαλιφάτου.

Αν όμως έχετε δει αυτό το βίντεο πολλές φορές, ότι και να σας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κνίτες των ΜΜΕ, θα γνωρίζετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι την Κερκόπορτα στους Τούρκους Ισλαμιστές δεν την άνοιξε ο “κακός Αυστριακός” ή ο “κακός Σκοπιανός”, αλλά οι Γενίτσαροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου