Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Σκόπια

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση με τα Σκόπια είναι ότι όταν δεν του έκατσε του Τσίπρα ο κακός Γερμανός στο μεταναστευτικό, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον κακό Αυστριακό και τον κακό Σκοπιανό. Για να μας πούνε ότι αυτοί φταίνε που θα φτιάξουμε Μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα.

Άρα τώρα γιατί κάναμε ξαφνικά τα Σκόπια Μακεδονία? Πάμε να τους γλείψουμε μήπως και μας αφήσουν να στείλουμε κι άλλους λάθρο στην Ευρώπη, ή έχει να κάνει με τον αγωγό Balkan Stream (Τουρκία-Ελλάδα-Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία-Αυστρία)?

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, και αν κάποιος καταλαβαίνει να μου πει και μένα. Από κει που ήμασταν ευχαριστημένοι με το ματζαφλάρι του Ερντογάν στον πωπό, υπερπατριώτες όμως εναντίον του κακού Σκοπιανού και του κακού Αυστριακού, πάμε τώρα να κάνουμε και τα Σκόπια Μακεδονία??

Και ποιος θα είναι ο κακός μωρέ? Τι θα λέμε στους ψεκασμένοι? Μαζί με το Οθωμανικό ήρθε και το Σκοπιανικό? Πως θα δικαιολογηθεί αυτό από την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ? Κι από μπρος και από πίσω? Τι θα λέει ο Τσίπρας όταν κουνάει την Ελληνική σημαία? Θα λέει “Πονάνε οι λεβέντες μωρέ??


Πραγματικά θέλω να δω που το πάνε με τους Σκοπιανούς. Αν δεν είναι ο Σκοπιανός ο κακός θα πρέπει να εφευρεθεί ένας άλλος κακός. Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου