Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Άδωνις “Ο Ρουπακιάς ήταν Στέλεχος του ΚΚΕ πριν Πάει στην Χρυσή Αυγή”

Από την εποχή ακόμη που ο Ρουπακιάς σκότωσε τον Φύσσα, ο οποίος ήταν ένας χουλιγκάνος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είχε γραφτεί ότι ο Ρουπακιάς ήταν στέλεχος του ΚΚΕ, και ότι δούλευε περιφρούρηση στις διαδηλώσεις του ΚΚΕ, μέχρι την στιγμή που πήρε την καντίνα της Χρυσής Αυγής και μεταπήδησε στην Χρυσή Αυγή.

Δεν έχω όμως ακούσει ποτέ έναν κνίτη στα κανάλια να λέει ότι ο Ρουπακιάς ήταν στέλεχος του ΚΚΕ πριν μεταπηδήσει στην Χρυσή Αυγή. Το λέει όμως ο Γεωργιάδαρος στο βίντεο, έστω και πολύ καθυστερημένα, και ο Μπογιόπουλος παθαίνει σοκ (βλέπε βίντεο).Το ερώτημα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε έξω τον Ρουπακιά επειδή είχε άκρες στο ΚΚΕ, ή απλώς επειδή ήθελε να γλείψει την Χρυσή Αυγή, ώστε η ΧΑ να συνεχίσει να μας λέει ότι τους μετανάστες τους φέρνουν στην Ελλάδα οι Γερμανοί βιομήχανοι, και όχι ο Τσίπρας και ο Ερντογάν. Ή μήπως τον έβγαλαν έξω για να τον φάει η 17Ν κάποια στιγμή?

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι μετά την δολοφονία Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013, οι κουκουέδες έφαγαν αμέσως δύο χρυσαυγίτες για αντίποινα τον Νοέμβριο του 2013, καθώς και ότι ο Ρουπακιάς θα έχει πολλούς φίλους στην αριστερά, ως πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, το πιθανότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να τον έβγαλε έξω επειδή είχε μέσο στο ΚΚΕ, αλλά και για να γλείψουν την ΧΑ, ώστε να κάνει την αντιπολίτευση που κάνει μέχρι στιγμής, που σημαίνει πολλές βρισιές για τον ΣΥΡΙΖΑ και από ουσία τίποτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου