Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Καρακώστα για Ανοιχτά Σύνορα

Και η Καρακώστα λέει ότι πιστεύουν στα ανοιχτά σύνορα. Το καλύτερο όμως είναι ότι η ίδια η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πόσο περήφανη ήταν που άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία. Την χειροκρότησαν όλοι, και την έκανε και αντιπρόεδρο της βουλής ο Τσίπρας για να την τιμήσει.

Και ενώ βγαίνουν οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και λένε ότι είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων με την Τουρκία, αν κάποιος βουλευτής της ΝΔ τολμήσει να το πει στην τηλεόραση, πέφτουν όλοι οι κνίτες των ΜΜΕ να τον φάνε. Είναι απίστευτο. Να το λένε οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να μην επιτρέπουν οι δημοσιογράφοι στους βουλευτές της ΝΔ να το πούνε.

Και μετά λένε οι δημοσιογράφοι και ένα “είναι ψεύτες στον ΣΥΡΙΖΑ που είπαν ότι θα δώσουν 13η σύνταξη και δεν έδωσαν”, λένε και “δεν είναι αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ” στην πραγματικότητα αθωώνοντας την αριστερά για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα, και λέει και ο ψεκασμένος “να, ορίστε, του τα χώνουν του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί λένε ότι δεν έδωσε 13η σύνταξη και ότι δεν είναι αριστερά”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου