Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Το Σανό και ο Σανοφάγος

Πως κλείνεις τις τράπεζες? Αφήνεις τον Ιούνιο του 2015 απλήρωτη την δόση του ΔΝΤ, ορμάνε όλοι στις τράπεζες να πάρουν τα λεφτά τους, τις κλείνεις, και μετά λες ότι φταίει ο κακός Γερμανός, ή ο κακός Γεωργιάδης, επειδή το 2014 είχε πει ότι θα πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πως φτιάχνεις Μουσουλμανικές πόλεις στην Ελλάδα? Ανοίγεις τα σύνορα, αρχίζεις και στέλνεις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, ξέροντας ότι αργά ή γρήγορα οι Ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, και μετά για τις νέες Μουσουλμανικές πόλεις που φτιάχνεις στην Ελλάδα κατηγορείς τον κακό Αυστριακό και τον κακό Σκοπιανό που σου έκλεισαν τα σύνορα, και σε μετέτρεψαν σε αποθήκη ψυχών.

Πως κλείνεις τα κανάλια? Πατάς πάνω στα δάνεια των κρατικοδίαιτων καναλαρχών, τους κλείνεις, διορίζεις τους κνίτες των ΜΜΕ στην ΕΡΤ για να μην μιλάνε, και λες ότι καθάρισες με την διαπλοκή.


Πως βάζεις φόρους? Ζητάς από τους Ευρωπαίους να ακυρωθούν οι αποκρατικοποιήσεις, να ανοίξει ξανά η παλιά ΕΡΤ των χιλιάδων δημοσιογράφων, ζητάς να πάρεις φρέσκα κεφάλαια για την Εθνική Τράπεζα, ζητάς να ξαναπάρουν τους πελάτες τους οι Κατρούγκαλοι και οι Παυλόπουλοι 12%, να σωθούν όσο γίνεται τα επικουρικά ταμεία της ΔΕΗ και του ΟΤΕ,  κτλ, σου ζητάνε οι Ευρωπαίοι το αντίστοιχο ποσό σε φόρους και περικοπές συντάξεων, και λες ότι οι δανειστές ζητούν νέους φόρους και νέες περικοπές συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου