Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Να τελειώσει ο Πόλεμος

Λένε όλα τα αριστερόνια ότι η Ευρώπη θα πρέπει να τελειώσει τον πόλεμο στην Συρία. Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό βρε συντρόφια? Να περάσουν τα Αραβο-Τουρκικά δίκτυα από το Σουνιτικό τμήμα της Συρίας, όπως θέλει η Τουρκία και οι Άραβες του Κόλπου, ή να μην περάσει, όπως θέλουν οι Ρώσοι και οι Ιρανοί?Για πείτε και σε μας πως ακριβώς θα τελειώσει η Ευρώπη τον πόλεμο στην Συρία? Δηλαδή αν πάει ο Γιουνγέρ στον Πούτιν, και του πει “Πούτιν παλιόπαιδο άσε τα αραβο-τουρκικά δίκτυα να περάσουν από την Συρία”, θα τα αφήσει ο Πούτιν, ή θα δώσει στον  Γιούνγκερ μία φάπα? Ή αν πάει ο Γιουνγκέρ στον Ερντογάν και του πει “Ερντογάν παλιόπαιδο άσε ήσυχη την Συρία και τον Πούτιν”, ο Ερντογάν θα τον ακούσει ή θα του δώσει μία φάπα? Μιλάμε για Ρωσία και Τουρκία, δύο στρατιωτικές υπερδυνάμεις.

Επίσης, στο θέμα των Κούρδων της Συρίας, τι μπορεί να κάνει η ΕΕ? Οι Κούρδοι της Συρίας πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε μία αυτονόμηση του Κουρδιστάν της Συρίας. Αυτό εξοργίζει και τους Τούρκους και τους Σουνίτες της Συρίας. Τι να κάνει ο Γιούνγκερ? Να πάει και να πει στους Κούρδους της Συρίας τι να κάνουνε, ή να πει στους Ρώσους και τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους υποστηρίζουν, να σταματήσουν να τους υποστηρίζουν? Και αν πει ο Γιουνγκέρ στους Αμερικανούς και τους Ρώσους να μην υποστηρίζουν τους Κούρδους της Συρίας, οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι θα τον ακούσουν?

Επίσης, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι και οι Γερμανοί, έχουν σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας χτυπήσει τον ISIS στην Συρία. Να συνεχίσουν να τον χτυπάνε ή όχι?


Λέει ο κάθε θολοκουλτουριάρης να τελειώσει ο πόλεμος στην Συρία. Μα πως θα τελειώσει θολοκουλτουριάρη μου ο πόλεμος αν δεν λυθούν αυτά τα προβλήματα? Εκτός και αν κάποιος έχει κάποια λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα, την οποία δεν έχουν σκεφτεί στις συνόδους που γίνονται για να βρεθεί μία οριστική λύση στην Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου